BIG FAT NY 5 YEARS EDITORIAL SPECIAL

Happy birthday to you! Zingt Girls Love 2 Run vandaag. We bestaan namelijk 5 jaar as we speak. Althans dat dachten we. Maar toen we aan het rekenen sloegen waren we daar ineens niet meer zo zeker van… Super gênant. ‘Francien, ik heb het uitgerekend, we bestaan op 1 ik januari 2017 4 jaar. Dus moet denk ik een opblaasbare 4 kopen.’ Spreekt Joyce uit, terwijl ik met haar aan de lijn hang. ‘Geef me even 5 minuten. Dan ga ik het even uitzoeken.’ zeg ik, voordat ik ophang.
nye-5-yrs-special-gl2r-12

5?!
Op 1 januari 2012 schreef ik samen met Fieke de eerste blogpost… Dat weet ik zeker. Toch is de post nergens te bespeuren. Ik schakel een hulplijn in (lees: ik bel mijn vriend). ‘Arend, als Girls Love 2 Run op 1 januari 2012 van start is gegaan. Dan is Girls Love 2 Run op 1 januari 2017 toch 5?’ vraag ik. ‘Ja dat klopt.’ zegt hij overtuigend.

‘Joyce we bestaan hoe dan ook 5 jaar. Dus je kunt een opblaasbare 5 kopen.’ zeg ik door de telefoon. ‘Okay…’ zegt Joyce. Ze lijkt niet helemaal overtuigd, maar vertrouwd mijn oordeel wel.

Let’s celebrate!
En omdat we vandaag 5 jaar bestaan willen we dat groots vieren. Samen met jou! En wij zijn trouwens niet de enige die jarig zijn… Disneyland Paris bestaat dit jaar namelijk 25 jaar! En je voelt het misschien al aankomen. Met #DOcember nog vers in de benen (en het geheugen), staat de volgende challenge al weer voor je klaar… #girlslove2rundisney.

Are you game?
Joyce en ik nemen je van 21 tot 24 september mee naar Disneyland Paris, maar daar moet je natuurlijk wel iets voor doen… We dagen je uit om 15 workouts te doen in #JANUari. Een run, gym workout, slaapkamer workout, fietstocht, dansles of NTC training, kortom alles telt, zolang je maar in beweging bent. Deel je voortgang (wederom) in de Facebook event page of via Instagram met #girlslove2rundisney. Gebruik de volgende methode om te laten zien hoever je (al) bent: 1/15. Als je er 15 hebt volbracht ziet dat er zo uit: 15/15. Een comment is genoeg een foto erbij maakt het nog leuker! Wij nemen overigens elke dag de tijd om te reageren op je #girlslove2rundisney, tweets, Instagram foto’s en Snapchats. Kortom: op je plaats. Klaar voor de start. Af!

In it to win it!
Begin februari maken we de gekozen winnaars in samenspraak met Walt Disney en bekend. Laten we voorop stellen dat de (enige) vereiste is dat je 15 workouts volbrengt. Meer mag altijd, maar dit heeft geen invloed op de uitslag. Eveneens kijken we naar de originaliteit en mate van toewijding.

Arrangement
Nieuwsgierig de inhoud van het arrangement?
1 kamer voor 2 personen (inderdaad je mag dus iemand naar keuze meenemen)
2 nachten in een Disney Hotel inclusief ontbijt (want dat is toch wel de belangrijkste maaltijd van de dag)
3 dagen entree in beide Disney Parken (omdat ik er zeker van wil zijn dat je alles ziet van het park)
1 startbewijs per persoon voor afstand naar keuze
exclusief lunch en diner (beide parken zijn uitgerust met ontzettend fijne eetplekjes)
vervoer is niet inbegrepen (gelukkig ben met de trein of auto heel snel in Disneyland Paris)

nye-5-yrs-special-gl2r-2

nye-5-yrs-special-gl2r-3

nye-5-yrs-special-gl2r-4

nye-5-yrs-special-gl2r-5

nye-5-yrs-special-gl2r-6

nye-5-yrs-special-gl2r-7

nye-5-yrs-special-gl2r-8

nye-5-yrs-special-gl2r-9 nye-5-yrs-special-gl2r-10

nye-5-yrs-special-gl2r-11

nye-5-yrs-special-gl2r-12

nye-5-yrs-special-gl2r-13

nye-5-yrs-special-gl2r-142

nye-5-yrs-special-gl2r-15

Ben je klaar voor een magische reis naar de finish lijn? Dan zien we je terug op #JANUari #girlslove2rundisney challenge page

?

Francien & Joyce

Liefs,

Foto’s door Joyce, Gaard en Steven

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Deze blogpost is in samenwerking met Disneyland Paris
Kleding: Costes Fashion
Make-up artist: Charlotte Beusekom
Studiofotograaf: Steven Tips
Fotograaf: Gaard van Vugt

P.S. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.

P.P.S. Heb je niet het geduld om te wachten tot februari, dan kun je zelf ook al een arrangement boeken. Ga voor meer informatie naar run.disneylandparis.com.

Recent