BIG NEWS: The only way is UP!

Hoe kunnen we jullie dit het beste vertellen? We hebben er lang over nagedacht.. Sommige dingen zijn gewoon heel erg moeilijk om zomaar te vertellen. Oké we gaan het toch met jullie delen. WE GAAN NAAR SAN FRANCISCO in samenwerking met Nike! We hebben een uitnodiging ontvangen om over 3 weken (ja dat lezen jullie goed) deel te nemen aan de NIKE WOMEN’S MARATHON 2012 (NWM)! We kunnen het nog steeds niet geloven, maar we gaan toch echt.

Wij zullen echter de halve volbrengen, gezien de korte aanloopperiode. En wie denkt dat dat een eitje is, heeft het volledig mis. De NWM behoort tot één van de moeilijkste city marathon’s in de wereld. En weet je waarom? Francien wist het in ieder geval niet, ze dacht dat het een vlak parcours was. Helaas pindakaas, het is een parcours vol steile wegen/heuvels/bergen.

Met een preperation tijd van slechts 3 weken, zullen we er alles, maar dan ook écht alles aan doen om deze challenge te volbrengen! Jullie begrijpen dat Girls Love 2 Run de komende 3 weken dan ook een soort van dagboek gaat zijn waarin we alles wat we meemaken gaan vastleggen… En wat gaan we een gave en vette dingen doen in de aanloop naar deze run! En dan doen we niet alleen! Dat doen we met jullie, to be continued… We worden bijgestaan door een team van Nike professionals, die klaarstaan met de beste loop- eet- en andere adviezen.

Vanaf nu gaan we opzoek naar bergen, heuvels, trappen! Als het maar omhoog gaat! En we mogen dan met enige regelmaat lopen, heuvels zijn we niet gewend. Daarnaast hebben we ook besloten om alvast wat vooronderzoek te doen. We willen natuurlijk weten wat de highlights zijn en wat we sowieso niet hoeven te bezoeken. Vandaag starten we daarom met de video Bassie & Adriaan Op Reis Door Amerika. Bestaande uit een reeks van video’s waarin Bassie & Adriaan ook San Francisco aandoen! Je begrijpt, we zitten ‘as we speak’ voor de TV.

We vinden het heel gaaf om de komende 3 weken verslag uit te brengen en alles met jullie te delen. We hopen dat jullie dit ook vinden! Want gaat het ons lukken? Will we make it in time (or what)?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Volgen jullie ons als op Instagram? Nee? GirlsLove2Run, voor de beste live en backstage beelden ;-)! Girls tot morgen bij de Damloop! We can’t wait 2 start!

Recent