Sun kissed bikini’s

Wat mij betreft kunnen we er niet vroeg genoeg mee beginnen. De zon schijnt, dus ik heb de zomer toch al in mijn hoofd en dacht vandaag ‘Waarom geen bikini post?’ Ik zie het wel gebeuren dat april en mei weer uitzonderlijk mooie maanden worden met heuse stranddagen, dus vandaar! We zijn op zoek gegaan naar dé trends van 2012, zie hieronder. De kleuren die je overal ziet terugkomen zijn lekker fel, maar ook pastels en prints mogen (eigenlijk kun je niet fout gaan dus;))

Mijn grote favorieten zijn de eerste twee, but a girl can never have to many bikini’s dus ze mogen allemaal wel worden toegevoegd aan mijn collectie. Het enige waar ik nu tegen op zie is de (welbekende?) pashokjeshorror. Fel licht, wit lichaam en een spiegel, beter wordt het niet volgens mij. En dus ga ik dit jaar voor online shoppen, thuis passen en eventueel lekker terug sturen. Daarnaast geeft het passen van bikini’s gelijk een extra boost aan mijn workout regime, dus is het toch nog ergens goed voor;)

We hebben een perfecte workout gevonden van Tone It Up. Deze 2 dames zorgen ervoor dat we er deze zomer helemaal klaar voor zijn!

Ben jij al bezig met je zomer garderobe en hoe doe jij dat met bikini’s? Passen in de winkel, alles mee naar huis nemen of net als ik je toevlucht zoeken in de wondere wereld van het online shoppen?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

De bikini’s (v.l.n.r)
Topshop
H&M
Nelly.com
Topshop
H&M
Nelly.com

Recent