Boost je snelheid

Once upon a time… was daar een compleet nieuwe schoen: de adidas Boost Pure X. Dit is je go-to schoen als je naar de gym gaat of een vijf kilometer wilt lopen in het park. De key insight achter deze schoen? Dat een sportschoen vooral niet lomp mag zijn. En daarom komt adidas dus met het stijlvolle en slanke model de Pure Boost X.

adidas - Pure Boost X event GL2R (3)

adidas - Pure Boost X event GL2R (6)

Advertisement

adidas - Pure Boost X event GL2R (2)

adidas - Pure Boost X event GL2R (9)

adidas - Pure Boost X event GL2R (8)

Een gat in de markt?!
Het meest opvallende aan deze schoen is misschien nog wel het gat dat in de schoen zit. Een schoen met een gat. Ja je leest het goed. Een gat! Toen ik deze schoen voor het eerst onder ogen kreeg wist ik even niet waar ik het zoeken moest. Een hardloopschoen met een gat?! Daar gaan toch alleen maar steentjes, takjes en ik weet niet wat tussen zitten? Of ligt dat nou aan mij? Vrijdag nam ik samen met Esmee, Jenny, Annemerel, Laura en Joyce de proef op de som/schoen. Sterker nog we waren bij de lancering van de deze innovatie aanwezig.

adidas - Pure Boost X event GL2R (5)

En nu jij!
Maar goed, daar blijft het niet bij. Het is superleuk dat wij bloggers de schoen krijgen en er een testdrive op mogen maken. Alleen is het nog veel vetter om dat samen met jou te mogen doen. Ja again, ik zei toch dit jaar staat alles in het teken van jou. En dus ga ik samen met de bovenstaande girls een gigantische zweetdate organiseren op zondag 14 februari. Iedere blogger vertegenwoordigd een team. Dat team bestaat weer uit jou + best fit friend en jou + best fit friend. En als je het niet erg vindt dan neem ik ook mijn eigen best fit friend mee. Tezamen treden we aan tegen de andere teams. Er staat veel op het spel. Iedere blogger mocht namelijk zelf de prijs bij winst bepalen.

adidas - Pure Boost X event GL2R (4)

adidas - Pure Boost X event GL2R (7)

Nieuwsgierig wat ik heb geopperd voor jou mij en jouw best fit friend?
1. Vliegtickets naar Rio ivm de Olympische Spelen (dit is heel serieus, sort of)
2. Een bezoek aan het hoofdkantoor van adidas incl. gepaste kleding 😉
3. Jeezy’s
4. Meet & greet met Kanye himself
5. adidas slumber party compleet met adidas chill outfit, first we run, than we party, than we sleep
6. Peloton Cycle class in New York City onder leiding van adidas ambassadrice Robin Arzon

Misschien is optie één een beetje teveel van het goede, maar waarom ook niet?! Die laatste optie lijkt me overigens ook niet verkeerd…

adidas - Pure Boost X event GL2R (1)

Tell me
Maar goed wat moet je ervoor doen om in mijn team terecht te komen? Laat in de comments weten wie jouw best fit friend is en waarom je samen met haar Valentijnsdag in mijn team terecht wilt komen?  Het maakt niet uit of je de allersnelste bent, of net als ik zo sloom als een slak. De zweetdate bestaat namelijk uit allerlei verschillende disciplines. Zolang je maar net als ik wil winnen. Ben ik en mijn best fit friend een gezegend mens. Aanstaande zondag maak ik mijn besluit wie er met mij meedoen op 14 februari! De winnaars ontvangen de volgende dag een berichtje met daarin de verdere details. Nieuwsgierig geworden naar mijn best fit friend? Dat vertel ik je pas op de 14de! Er rest mij overigens nog één vraag…

Are you with me?

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met adidas running.

Recent