Breakfast on the run

Zaterdag is het zover: Valentijn! Te gek als je bezet of verliefd bent. Pijnlijk of simpelweg een commerciële kutdag als je single bent. In welke categorie val jij?

Gelukkig ben ik, Francien, er! Zaterdagochtend ga ik namelijk ontbijtjes on the run bezorgen door Amsterdam. Dat betekent dat ik al rennend een compleet ontbijt, incl. sapjes, de lekkerste broodjes én een verrassing, op bed kom afleveren.

Bezet?
Wil je je geliefde (boy or girl) verrassen? Zeg me dan waar ik hem of haar kan vinden en ik ga erop af. Het leukste is natuurlijk als jij dan al naast hem of haar ligt, dan kun je namelijk gelijk van het ontbijtje meegenieten. Wel zo lekker.

Single?
No worries. I know it’s hard. Je kunt hopeloos bij je (digitale) brievenbus blijven wachten. Of je schakelt mij in. Dan fleur ik je dag op met een heerlijk vers ontbijt. Je kunt natuurlijk ook samen met mij je BFF verassen. Gegarandeerd een succes!

De ontbijtjes kosten 20 euro incl. bezorging. Er zijn overigens maar 10 ontbijtes beschikbaar dus wees er snel bij! De gehele opbrengst gaat naar de Stichting Run4Schools!

Waar wacht je nog op? Laat hier je gegevens achter.

?

 Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent