Bring it on Autumn

De herfst arriveert volgende week vrijdag alweer in Nederland… En met een bijna herfstachtige zomer nog vers in ons geheugen is dit misschien niet iets om nou heel erg blij van te worden. Of toch wel? Kijk de Indian Summer van afgelopen weekend daargelaten, er zijn genoeg leuke dingen die de herfst met zich meebrengt, naast het ietwat mindere weer.

Voor de serieliefhebsters onder ons begint bijvoorbeeld Gossip Girl weer, of Pretty Little Liars. Wij vinden dat je jezelf best mag belonen na een goede workout met een avondje bankhangen. Fieke en ik bekijken tijdens een home workout ook regelmatig een Gossip Girl aflevering. Zo gaat de workout ons gemakkelijker af en de tijd gaat veel sneller voorbij.

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuw modeseizoen en als sportieve modemeisjes kunnen we natuurlijk niet wachten om te zien wat de nieuwste trends zijn op het gebied van sport… De stijlbijbels aka September Issues zijn dan ook al ingeslagen. De kleur van dit seizoen? Zwart! Maar ook olijfgroen, we like! De tights zijn voorzien van allerlei ultra hippe printjes. Deze zijn zowel te dragen tijdens het sporten maar ook gewoon in every day life! De technische hardloopschoen, Nike Free’s, zijn nu al een hit onder fashion bloggers! Dit alles kun je combineren met een hoodie die letterlijk je schouders blootlegt. Kun je ook niet wachten om de nieuwe collectie te mogen dragen? Wij in ieder geval niet.

Hardlopen in de lente/zomer mag dan eigenlijk wel heel fijn zijn, in de herfst vermaken wij ons ook prima. Het veranderde landschap (klinkt suf) gaat van strak groen na onze favoriete kleur oranje. Om daarna geel of bruin te eindigen op de grond. Ja wij genieten eigenlijk best wel van de herfst.

Fieke en ik zijn allebei niet van suiker, dus ook als het regent gaan we toch rennen. Waarom? Gewoon, omdat een koude douche ook heel fijn kan zijn. Oké we moeten toegeven dat we liever van start gaan bij droog weer, maar als het dan begint te regenen terwijl we rennen is dat al veel minder erg. Dan kunnen we ook eindelijk onze nieuwe hoodies met capuchon uittesten!

En weet je wat ik zo fijn vind aan de herfst? 27 september mag met recht een mooie dag genoemd worden, want dan ben ik FRANCIEN ter wereld gekomen. Misschien ben ik daarom een aanbidster van de herfst?

Wat vind jij fijn aan de herfst? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Who’s with me tonight at the Nike Run Club Amsterdam?

Recent