BULKEN?!

JEZUS, IS BOL.COM HELEMAAL GEK GEWORDEN?! MIJN E-BOOK FRANCIEN LAAT JE TIETEN NOG EENS ZIEN VOOR MAAR €5.99 AANBIEDEN?! Dat is te gek, dus voor een ieder die het nog moet lezen, dit is je kans!

Boek - Francien laat je tieten nog eens zien (Joyce Bongers) (1)

Het zijn de BOL.COM Bulk Weken. Ik ben zo lief geweest mijn favo producten op een rijtje voor je te zetten. En ik heb ook nog eens fikse kortingen voor je geregeld. Maar dan ook echt! Kijk, klik en koop! J*zus ik had verkoopster moeten worden bij Bol.com in plaats van blogger!

jamieoliversuperfoods

Jamie Oliver Jenny

Kun je een beetje Engels, dan heb je geluk! Het Engelstalige boek Everyday Super Food van Jamie is namelijk voor de helft van de prijs! Dat is inderdaad zijn meest recente boek! BTW, diehard Engelstalig lezer? Dan krijg je er zelfs 2 + 1 gratis!

kollektion-victor-h_1

Ja je zou maar gaan samenwonen en je wilt eindelijk je silverware, waar je al jaren op hebt gewacht. Dan is dit je kans!

maxresdefault-1

Okay, ik heb dit sindskort een samenwerking met Maybelline en één van mijn favoriete producten is toch wel deze Blushed Nudes Palette (Oogschaduw). Maar met stip op één en perfect voor on the run… Baby Lips Peach Kiss! Je weet namelijk maar nooit wie je tegenkomt onderweg. Misschien wel je prins(es) op het witte hardloopschoenen.

thug-kitchen-600x738

Vergeet je je boyfriend niet?! Dit kookboek is een must voor keukenprinsen! Terwijl jij rent, kan hij alvast een maaltijd voor je bereiden als een echte THUG!

lancome-la-vie-est-belle-intense-lg

Het ALLERLEKKERSTE geurtje van de hele wereld? Lancome’s La Vie Est Belle. Overigens is het geurtje normaal gesproken te duur! Maar dankzij Bol.com flikker ik het voor €58 euro in mijn winkelmandje ipv €66.

tumblr_lxoydigeec1qboqbv

Heb je de Garnier BB Cream al geprobeerd? Nee?! Top, dan is dit je kans, want je krijgt er nu twee voor de prijs van één!

BC0518_lge

De beste investering die ik ooit heb gemaakt is mijn Brabantia Touch Bin! De beste prullenbak ooit als je het mij vraagt. Nee maar echt! De kleurkeuze laat ik aan jou over!

426248-garmin-forerunner-15

Hardloophorloge nodig?! Dan mag je deze turquoise Garmin best aan je pols hangen!

9200000002617286

De fijnste snijplakken? Die van Joseph Joseph als je het mij vraagt en ik hou niet eens van koken! Owja en je krijgt ze ook nog voor de helft van de prijs.

Schermafbeelding-2015-12-19-om-09.47.50

Deze Tunturi Yogamat wil je toch gewoon in je huis neerknallen? Werkt ook prima als Perzisch tapijtje hoor!

Sorry voor de spam, maar damn wat zijn dit fijne aanbiedingen! Wat gaat er in jouw mandje?

?

Francien

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent