Can’t wait for Christmas!

Goed, de Sint is vertrokken. Tijd om de kerstboom er maar eens bij te pakken. Ik denk dat Fieke haar kerstboom al heeft staan. Bij mij valt er nog geen één te bespeuren en dat gaat waarschijnlijk ook niet gebeuren. Daar heb ik op dit moment geen ruimte voor. Iedere vierkante meter in mijn studio is fully packed. Al vind ik de kerstboom van de Hema voor maar 25,- euro wel heel uitnodigend naar mij zwaaien op zowat iedere reclame abri in Amsterdam. Overigens is het kerstgevoel me pas gisteren bekropen toen ik mijn favoriete reclame jingle voorbij zag komen op de tv, de Coca-Cola X-mas commercial. I love that song!

Toch kan ik uren kijken naar hoe andere mensen hun huizen Kerst klaar maken. En wie zegt dat een kerstboom perse groen hoeft te zijn heeft het mis! Op Pinterest kom ik de meest creatieve kerstbomen tegen. En omdat ik niet altijd zin heb om over hardlopen te praten deel ik hier met jullie mijn favoriete kerstplaatjes en –ideeën. Natuurlijk hoop ik wel dat er rond Kerst cadeautjes onder de kerstboom liggen die wel iets met rennen te maken hebben (HINT, HINT). Maargoed, dat is van latere zorg.

De afgelopen acht jaar was ik eigenlijk nooit rond Kerstmis in Nederland, meestal was ik dan met de Noorderzon vertrokken naar een warm en tropisch oord samen met Fieke. Dit jaar gaat Fieke zonder mij naar de zon. Maar ze heeft me al beloofd dat ze me iedere dag een stukje van de zon toestuurt, middels een Instagram picture. Zelf vertrek ik amper twee dagen later richting Parijs om al het nodige vooronderzoek te doen met betrekking tot onze trip in maart (de halve marathon van Paris). Ook niet verkeerd toch?

Heb jij je huisje, kamer of studio al Kerst klaar gemaakt? En wat ga jij allemaal voor leuke dingen doen tijdens Kerst? 

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Wij doen mee met de bloggerscompetitie van Expedia waarbij we een bloggerstrip naar Berlijn kunnen winnen!

Klik HIER en je hebt onze eeuwige dank en liefde;)

 Zelf maak je ook kans op een reis naar keuze ter waarde van €750,-

Recent