Celebs on the RUN 2

Kun je net als ik ook uren (oké dat is overdreven) staren naar celeb’s die rennen? People.com behoort tot mijn dagelijkse must-read list (I know, vergelijkbaar met de Nederlandse Story) en dan met name People Style Watch. Je treft er met enige regelmaat ook foto’s aan van sportieve celeb’s die de weg naar de gym (wel) weten te vinden. Fieke en ik heb er serieus al eens over nagedacht om deze ‘klassieke’ look op de foto te zetten. Hoe ziet de klassieke afgematte star die net de gym verlaat er dan uit? Starbucks cup in haar hand (of sportwatertje), in haar andere hand ligt een sleutelbos of telefoon, driekwart light, een rood aangelopen gezichtje, no make-up, leren jasje, met daaronder een superhip shirtje, maar vergeet vooral de overgrote zonnebril niet! En toch moet ik eerlijk toegeven dat ik maar al te graag op die manier de sportschool zou willen verlaten. Daarbij moet ik nog een geheimpje verklappen, het motiveert me ook daadwerkelijk om toch naar buiten te gaan voor een run.. Dus stare & start!

Welke sportieve look/outfit/celeb spreekt jou het meeste aan?

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent