MEET THE TEAM

Teamwork makes the dream work.

Na maanden van zwijgen mogen we ein-de-lijk melden dat er een speciale make-up/ skin care lijn op de markt komt. Genaamd CliniqueFIT. Wij hebben ons in de afgelopen zes jaar blijvend afgevraagd waarom er nog niet zoiets bestond. CliniqueFIT is het antwoord waarop wij al die tijd zaten te wachten. En het resultaat mag er zijn! Kijk maar.

Wij hebben de producten uitvoerig mogen testen in samenwerking met een viertal atletes waar we je aanstaande maandag meer over vertellen inclusief challenge. Je vraagt je natuurlijk af uit wat voor producten de lijn bestaat.

CliniqueFit is een zorgvuldig samengestelde lijn van op sport geïnspireerde, goed presterende skincare en make-up die lang houdt. Zo ontworpen dat ze naadloos passen in je actieve levensstijl en bestaande uit de volgende producten. Meet the team!

Matte finish
CliniqueFit Workout Make-up SPF 40 is een verfrissende, lichtgewicht foundation die een volle 12 uur meegaat en een breedspectrum zonbescherming geeft. Schud even en breng aan met je vingers voor een natuurlijke, matte finish die zowel transpiratie- als vochtbestendig is.

Met vlag en wimper
CliniqueFit Workout 24-Hour Mascara separeert, verlengt en krult wimpers, en blijft 24 uur vlekkeloos zitten. Houdt stand in koud water, maar is met warm water gemakkelijk te verwijderen.

Glansrijk, maar niet op je T-zone
CliniqueFit Post-Workout Matifying Moisturizer is een (olievrije) dagcrème met dubbele werking die de huid tot 8 uur van vocht voorziet en zorgt voor een gezonde glans.

Cooling down
CliniqueFit Workout Face + Body Hydrating Spray is een spray op waterbasis voor onderweg die een droge huid direct verfrist en hydrateert.

Zeg nee tegen team tomaat
CliniqueFit Post-Workout Neutralizing Face Powder is een geel kleurcorrigerend los poeder dat roodheid neutraliseert en glim vermindert. Ideaal om dat rode hoofd na het sporten te kalmeren.

Post workout gloed
CliniqueFit Lip + Cheek Flush is een olievrije, transparante gel die lippen en wangen een stain geeft die echt goed blijft zitten. Verkrijgbaar in één universele, flatterende kleur. Verdeel een dot op je lippen en wangen en met je vingers uitwerken voor een kleur op maat.

Zweet, swipe en go
CliniqueFit Post-Workout Face + Body Cleansing Swipes verfrissen en verzorgen je huid zodat die zacht en gehydrateerd is. De pH-vriendelijke doekjes halen snel vuil, zweet en fijnstof weg. Ze werken verzorgend en exfoliëren de huid mild, zodat die gladder en zachter wordt.

Challenge
Maandagochtend komen wij ter gelegenheid van de lijn met een challenge en kun je je samen met je BFF aanmelden voor één van de exclusieve lanceringsfeesten in de Bijenkorf. Eveneens verloten we onder de deelnemers een fix aantal complete sets! So stay tuned!

CliniqueFIT is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Bijenkorf filialen en online.

Recent