D-Day

Vandaag wordt de dag dat ik de Universiteit (voor altijd) gedag ga zeggen. Jawel, het is scriptieinleverdag. En dat werd tijd, want met name de afgelopen 2 weken heb ik vrijwel niks anders gedaan dan scriptieen, vierkante ogen gekregen van mijn computer en veel te weinig tijd gehad voor leuke dingen…

Mijn werkplek 

Vanaf morgen is er dan eindelijk tijd voor
* Feestjes: En morgen wel een heel bijzondere, want niet alleen ik ben klaar met studeren, ook mijn zusje is afgestuurd en mijn broertje is geslaagd… Groot feest in huize Knüppe;)
* Lange runs: Want hardlopen mag dan wel goed zijn voor je productiviteit, maar als ik mijn computer te lang alleen laat wordt ie eenzaam en gaat ie misschien wel gekke dingen doen, zoals vastlopen of documenten wissen (ik bedoel je weet maar nooit)!
* Een schoon huis: Niet de hoogste prioriteit en gewoon stom. Dat is wat ik van opruimen vind;) Maar nu heb ik er wel weer een beetje tijd voor
* Bloggen: Ik heb akelig veel blogs op de vroege ochtend moeten schrijven, zo ook deze (het is nu 08.30). Een beetje vooruit werken lijkt me geen overbodige luxe.

Je ziet, ik ben er klaar voor! Vandaag worden de laatste puntjes op de i gezet, breng ik een bezoek aan de printshop en ga ik langs bij de inleverbalie! Nu duurt het alleen nog 6(!!) weken voordat ze klaar zijn met nakijken (want als ik er 3 maanden over mag doen, is 6 weken niet zo lang toch).

Heb jij al bijna vakantie? 

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent