Diary #1: Bali

De eerste diary, en meteen vanuit het heerlijke Bali. Helaas regenseizoen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Zoveel ontzag voor de vrouwen op de eerste foto. Dag in dag uit een hele (maar dan ook echt Hele) steile helling opklimmen met 15 (!) kilo stenen op je hoofd. Ik doe het ze niet na, en dat weet ik zeker want ik heb het geprobeerd;)

We zijn zelf ook nog actief geweest, raftend door de bergen met overal van die kleine watervalletjes en zoveel kleuren groen. Maar vooral ook spanning, sensatie en als souvenir een blauw oog door mijn eigen peddel (it’s all in the haircolor).

Heerlijk gegeten, van rijst tot sushi (ja zelfs op Bali kon ik mijn lievelingseten krijgen) tot strandbarbecues met de lekkerste verse vis. En daar ook kennis gemaakt met een heel speciaal stoeltje… Voor je tas! Als je je tas op de grond zet zou namelijk je geld weg kunnen lopen. Oftewel, je tas op de grond zetten is niet goed voor je portemonnee (weer wat geleerd).

En natuurlijk New Year’s Eve! Een hele beleving op Bali. Het hotel had een hindoestaanse priester geld betaald om te bidden dat er op nieuwjaarsavond geen regen zou vallen. En jawel, de hele dag kwam het met bakken uit de hemel (Regenseizoen met de hoofdletter R), maar tegen 6en werd het daadwerkelijk droog en er is geen druppel meer gevallen. Heerlijk feest gevierd met gigantische hoeveelheden vuurwerk in onze mooiste jurken, afgekleed met havaianas want he het was wel vakantie!

Van hardlopen en sporten in het algemeen is het niet echt gekomen, maar dat gaan we deze week dan maar goed maken.

Hoe was jullie nieuwjaarsfeest?

?
Fieke
Recent