De Tien: beste comments van april

Je gelooft het misschien niet, maar ik lees ELKE reactie die je voor me achterlaat. Ik en mijn team vonden het daarom wel leuk een recap te maken van de 10 meest opmerkelijkste, liefste, stomste en grappigste reacties…

1. Witte waas?!
‘Tenzij je donker haar hebt en bij droogshampoo altijd een witte waas in je haar houdt alsof je hebt lopen rollenbollen in de drugs…’ – Iris

2. Koos Stilloos
‘Francien, ik reageer toch even als stille lezer vanaf het eerste uur. Je stijl en de blog is echt fantastisch (geworden); meer volwassen en ik voel wat je zegt. Je praat vanuit je hart. Je bent echt hilarisch, bijzonder & getalenteerd. Je schrijft ook waanzinnig!’ – Sanne

3. Bah!
‘Hartige havermout lijkt mij ook echt niet lekker.. maar ik beloof je ik ga het ooit eens proberen (als ik het durf)’

4. Tieten
‘Ik ben je dankbaar voor de tips! Geen schuurplekken meer onder m’n tieten! Alleen tijdens m’n 1ste marathon vorige week in Rotterdam dacht ik slim te zijn m’n ov pas in m’n kontzakje mee te nemen voor het geval dat.. Had ik nou daar ook maar vaseline gesmeerd! De hoekjes van t pasje stonden letterlijk in m’n bil gegraveerd.. Auww!’ – Stefanie

5. Joost mag weten…
‘Tja… Ik kan hier van alles en nog wat op zeggen, maar laat ik het er op houden dat de verwachting patronen voor een meefietser voor Francien en mij nogal uit elkaar liggen. Vraag de lopers van de ochtendploeg daar nog maar eens naar…’ – Joost

6. Godnondejuu
‘Godnondejuu. Als ik a.s. oktober na de 16 km in mijn eerste halve dreig dood te gaan, dan denk ik even aan dit verhaal, OK? Respect. – Esther’

7. Baby incoming
‘Je hebt nu gewoon geen keus meer vrees ik, Google heeft bepaald. De volgende zoekterm is wellicht iets meer in de trant van ‘Francien Regelink Jelmer de Boer baby’.’ – @Someoneginger

8. Al begonnen
‘You go Francien, elke keer als ik je stukjes lees moet ik lachen en denk ik, ik heb ook zin om weer te beginnen met hardlopen. Morgen trek ik mijn hardloopschoenen weer aan en ben ik blij als ik 3km achter elkaar kan hardlopen zonder te stoppen ;-), super veel respect voor jou en je 56 km.’ – @Stephvdl

9. Wees verstandig
‘Ik snap kan begrijpen dat Francien ontzettend gemotiveerd is, maar is er dan ook niemand die tegen je durft te zeggen: dat je een ontzettend risico neemt en dan het verstandiger is om niet te gaan lopen! Want je voelt het alweer aankomen, de wedstrijd vol pijnstillers en blogs die gewijd zijn aan de medelijden opwekkende verhalen. Wees verstandig en skip een keer. Doe je het niet voor jezelf, doe het dan voor je omgeving.’ – Geert

10. Derde Oceaan
‘Ik vind je water-plasvlek knap gemaakt (om maar eens wat anders te roepen dan hoe fantastisch je prestatie is.’ – @hedwigvanbree

Volgende maand kun je weer een soortgelijke lijst verwachten, dus blijf vooral comments geven! Dat vind ik namelijk echt te gek.

PH: Joyce Bongers

?

Francien & Girls Love 2 Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook InstagramTwitter

Recent