De TIEN

Tussen al het GIRLBOSS geweld moeten we vooral onze hete hapjes niet vergeten; de boys. Ze krijgen TIEN woorden en schrijven op basis daarvan de post.

De TIEN van JELMER.

Vrouwen mogen wel wat explicieter laten MERKEN dat ze geïnteresseerd zijn. Ik ben niet compleet achterlijk, maar wel achterlijk genoeg om dubbele boodschappen niet te snappen. Kom ik dan altijd een half jaar later achter. En dan ben ik alweer veel te ver out of your league. Dat is voor niemand leuk. DRAAGT HET LIEFST een driedelig pak omdat mijn confidence level dan boven 9.000 is. Ik heb helaas vrijwel nooit gelegenheden waar een pak de beste oplossing is. LELIJK zijn kleine voetballers die maatje XL aanvragen bij de materiaalman en dan in een hobbezak over het veld paraderen. Lijkt me ook enorm onpraktisch voetballen. MOOI zijn is belangrijk en mensen die het tegendeel beweren vertrouw ik niet. Ik wil, net als Francien, ook op ZWEETDATE met Arie Boomsma. Tijdens het SPORTEN denk ik vrij regelmatig: waarom the fuck doe ik dit? Maar dan denk ik anderhalve seconde later weer aan het feit hoe mega awesome ik ben door veel te sporten. Ik KAN NIET ZONDER slaap. Ik functioneer al niet meer bij minder dan 6 uur. ‘Sleep all night, nap all day, party never.’ is mijn credo. Wat ik heel erg STOM vind zijn obers die een totale bestelling van een tafel gaan herhalen. Ik weet toch @#$%^&! niet wat die andere 8 mensen besteld hebben? ‘Dus ik heb 2 keer de carpaccio, een salade geitenkaas, 3 maal de uiensoep, één keer zonder ui, 2 keer de chicken wings met extra mayo, dan 4 biefstukjes, 2 keer de zalm met de saus apart, spare ribs large en spare ribs medium.’ ‘Geen flauw idee, ober.’ De KNAPSTE ATLETE is Anna Nystrom. Ik zou haar badwater drinken. Maar ik weet niet heel zeker of foto’s posten op Instagram een sport is… JELMERDEBOER.NL bestaat denk ik al 10 jaar.

PH: Joyce Bongers

?

Jelmer

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent