De TIEN

Dat ik van sporten houd zou je al snel MERKEN. Van sporten op internationaal niveau tot vrijwillig bepakt en gezakt met de fiets van de Noordkaap naar Gibraltar. En ja, 2 maanden fietsen met 2 fietsbroekjes, 2 sportshirts, 2 paar sokken in combinatie met soms net iets te lang niet kunnen douchen hebben effect gehad.. Deze jongen DRAAGT HET LIEFST nieuwe kleding. Af en toe LELIJK kunnen doen is best fijn. Ik ben een halve Belg en eeuwig netjes en beleeft blijven kent weinig spanning. Het is juist MOOI om recht voor z’n raap te zijn en te weten wat er in iemand omgaat. Ik wil op ZWEETDATE met Erica Terpstra. Lijkt me echt mega gezellig. Net als dat ooit bij haar aan de orde was is SPORTEN voor mij een verslaving. Het geeft mij de fysieke en mentale rust om van het leven te genieten. Ik KAN NIET ZONDER regelmatig eten. Buiten dat het enorm leuk en lekker is om te eten ben ik gewoonweg niet te genieten met een lege maag. Daarnaast heb ik er veel bewondering voor een STOM iemand, een dag niet praten lijkt mij mega zwaar. KNAPSTE ATHLETE: Malia Jones. Surf’s up. En kom allemaal een keer langs bij KETTLEBELL OUTDOOR AMSTERDAM. Van kettlebellen word je op een snelle en leuke manier mega fit en strak. En die sterkere benen zorgen er ook nog eens voor dat je harder gaat rennen!

?

Rüben

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent