De TIEN

Tussen al het GIRLBOSS geweld moeten we vooral onze hete hapjes niet vergeten; de boys. Ze krijgen TIEN woorden en schrijven op basis daarvan de post.

De TIEN van WOUT.

MERKEN Asics, Zara, Diesel, Converse Allstar, Scotch & Soda. DRAAGT HET LIEFST een spijkerbroek met gympen en een T-shirt of een joggingbroek als ik thuis ben. En daarbij blote voeten. Wat ik LELIJK vind zijn vrouwen met een broek tot over de navel. Wat ik MOOI vind zijn mensen die gewoon zeggen wat ze werkelijk willen zeggen en voelen!  Ik zou graag nog eens op ZWEETDATE met Fieke Knüppe. Shit, ik zou weer eens wat meer moeten gaan SPORTEN! Ik KAN NIET ZONDER mijn ouders, broertjes en beste vrienden!  STOM dat ik niet iets originelers wist te bedenken bij de vorige vraag. De KNAPSTE ATLETE is Francien in sport BH door het Vondelpark. KWETSBAREHELD.NL is mijn nieuwe topsport, maar dit keer stop ik niet voordat het helemaal klaar is. Als de hele wereld wat meer een Kwetsbare Held zou zijn, zou ik dat niet erg vinden!

?

Wout

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent