Dear Arie,

Dear Arie,

Je bent een drukbezet man. Papa, schrijver, presentator en sportschoolhouder. Ben ik nog iets vergeten? In het verleden heb ik je (drie keer) verzocht om met me op zweetdate te gaan. Je overvolle opname schema speelde ons telkens parten. Sh*t happens. Dit is trouwens ook al mijn derde liefdesbrief aan jou. Ik krijg ook regelmatig een instagram LIKE van je. En als je me ziet maak je netjes een praatje met me. Je weet zelfs mijn naam! Maar daar gaat het nu niet om en over. Ik wil je om een gunst vragen…

Arie, ik wil je om de hand (of moet ik zeggen voet) van je broer Klaas B (niet te verwarren met Baas B) Ik wil hem namelijk bijzonder graag op zweetdate sturen. Hij lijkt me de aangewezen persoon om een ieder die niet (meer) hardloopt van de bank af te trekken. Ik bedoel hij brengt ze letterlijk het hart en hoofd op ‘hol’ als volleerd hardloper, trainer en als broer van… jou.

Processed with VSCO with c6 preset

En aangezien het hardloopseizoen evenals de herfst van start zijn gegaan, vind ik het heel belangrijk dat Nederland ‘BEWEEG’t. Dat vind jij toch ook? En het mooie van hardlopen is dat je het altijd en overal kunt doen. Zo heb ik zelf al eens op de treadmill in de Vondelgym gestaan, loop ik met enige regelmaat door de achtertuin van diezelfde gym (lees: Vondelpark). Scheur ik als kip zonder kop door Disneyland Paris. Pak ik geen taxi na het stappen, maar de benenwagen. Die is niet alleen gratis, maar ook nog eens super toegankelijk.

Arie, mijn lezers moeten er trouwens wel iets voor doen, om na jouw toestemming, op zweetdate (lees: een compleet verzorgde clinic, incl. complete hardloopoutfit en je best fit friend mag ook mee) te mogen met Klaas B. Hoe? Door een video of foto te delen van hun favo runnersmoment met de #renmeemetintersport waarbij ze @intersportnl ook taggen om er zeker van te zijn dat je video/foto ook daadwerkelijk gezien wordt. En het is wel zo makkelijk als ze dan dus ook hun best fit friend taggen. Deelnemen via Facebook kan ook. Door datzelfde moment te delen op de timeline van Intersport. Ook dan dienen ze hun best fit friend te taggen en aldaar toelichting te geven wat hun favoriete loopmoment is.

Uiteindelijk worden er 10 finalisten gekozen. Een beetje zoals bij Boer zoekt Vrouw, daar vinden ook eerst speeddates plaats. De winnaars mogen, samen met hun best fit friend, naar het event komen in Amsterdam dat op zaterdag 29 oktober plaatsvindt. Ze kunnen dan alvast op speeddate met je broer Klaas B., als je dat goed vindt dan he? Tijdens deze speeddate strijden de finalisten zelfs voor een ware hoofdprijs: 10 op maat gemaakte hardlooptrainingen van diezelfde vent, aka jouw broer. Hoe gaaf is dat?!

Arie, ik wacht jouw toestemming rustig af. Ondertussen roep ik mijn lezers alvast op deel te nemen aan deze te gekke actie!

?

Francien (& Joyce)

P.S. Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Intersport

Recent