Dear Damloopster (Part 2),

Naast mijn eigen trein, helpt de NS jou en mij nog een handje! Wacht ik ga even knippen en plakken.

‘Speciaal voor het Dam tot Dam Weekend is er het Dam tot Dam Retour, waarmee je vanaf elk station in Nederland met 20% korting naar Amsterdam Centraal of Zaandam reist en weer terug naar huis vanaf een van deze beide stations! Je kunt dus bijvoorbeeld heenreizen naar Amsterdam Centraal en terug naar huis vanaf Zaandam.

Let op: dit retour is alleen voor de trein geldig en kan op één dag gebruikt worden.’

Meer info? Klik dan even op dit linkje.

Zie je ik jou zondagochtend om 10:42 in Nijmegen of op één van de tussen gelegen stations? Top dan maken we samen alvast een groot feestje van! Je herkent me aan mijn luidspreker (what else is new?).

12038238_758179030961196_1224852878595401782_n

Ik hou van de NS en van jou natuurlijk! Tot zondag!

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent