Dear Damloopster (Part 1),

Zijn de zenuwen al begonnen? Ik geef je dit weekend gelukkig nog tips om het je beste race ooit te maken. Toch moet je het zondag echt helemaal zelf doen (dat kan je trouwens makkelijk, na al die training!). Om race day minder stressvol voor je te maken heeft ASICS een speciale Dam tot Damloop app voor je.

Afbeelding1-APP-2015

Je krijgt support bij het voorbereiden en lopen van de race, maar ook bij je herstel erna. Check van tevoren tips over het parcours, en loop zaterdag nog even goed je paklijst voor de wedstrijddag door (vaseline? snoep voor na de race? ok, echt belangrijk: je startnummer en je chip?).

Volg jezelf tijdens de race via GPS om je te helpen je ideale tempo te lopen, en deel je tussentijden met je volgers op Facebook en Twitter. Na de wedstrijd kun je meteen je statistieken zien (eindtijd, tempo en tussentijden). Ook tips om zo goed mogelijk te herstellen ontbreken niet!

Vind meer info over de app op www.damloop.nl/app/, of zoek ‘m op in de App Store & Play Store. Onmisbare hulp voor zondag! Zie je daar?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent