Dear Diary

Ik vind eetdagboeken reuze interessant, maar dan ook echt heel erg interessant. Vooral de eetdagboeken van bekende Nederlanders in de Grazia. Ik kan er uren naar staren. Waar halen ze de tijd vandaan om zo gezond te doen en eten? Ik zie de meest rare ‘gezonde’ producten aan me voorbij komen. Het liefst test ik ze ook allemaal uit! Het bracht me op een idee om mijn eigen eetdagboek bij te houden. Alleen kom ik er waarschijnlijk niet zo goed vanaf…

Ik eet namelijk onregelmatig, snoep niet altijd verstandig, drink de laatste tijd liters Coca-Cola (geen idee waarom). Hoe compenseer ik al dat ongezonde dan met het gezonde (Papa, Mama maak je geen zorgen)? Door bij andere mensen te gaan eten! Als ik bij vriendinnetjes eet, dan wordt er meestal heel goed voor me gekookt. Lekkere recepten met verse ingrediënten, vergezeld met een goed glas wijn (of Coca-Cola). Ik ben ook heel goed in uit eten gaan, dat is echt iets van de laatste tijd. Daar moet ik eigenlijk mee stoppen. Mijn bankrekening wordt daar namelijk niet zo blij van. Ik ben ook pro in afhaalvoedsel, sushi, sushi en nog meer sushi. Sushi is heel gezond toch?

In de Grazia wordt altijd netjes omschreven wat er per dag gegeten wordt en dat een week lang. Ik start vanaf vandaag ook met deze missie. Volgende week publiceer ik mijn dagboek natuurlijk HIER op Girls Love 2 Run. Misschien schrik ik dan pas echt van mijn eigen eetgedrag, nu moffel ik het nog een beetje weg of praat ik het goed.

Wie doet er met me mee?

P.S. Sorry voor het veelvuldig gebruik van de woorden ‘ik’, ‘gezond’ en ‘sushi’.

Recent