Dear Francien

Dear Francien,

Oh wat ben ik blij voor je!! Al jaren spreek je erover, denk je erover en droom je erover. Stoppen met je baan en gewoon lekker voor jezelf beginnen. Je eigen ding doen, eindelijk ons kindje volwassen laten worden. Nu is het zover. The time has come. Jouw moment om te shinen.

We hebben het er veel over gehad, want naast gigantisch vet is het ook gewoon freaking scary. Maar weet je Frans, je kunt niks plannen in het leven. We denken vaak van wel, maar juist daardoor missen we de mooiste kansen. Een beetje risico nemen is dan ook het beste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Het enige wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen en een beetje vertrouwen in jezelf. Je kunt zoveel meer dan je denkt, geloof me. Dan komt de rest vanzelf, echt! Weet je waarom? Omdat dit jouw droom is. Dit is waar je voor wilt gaan. In je hoofd ben je allang alleen maar Francien van GirlsLove2Run. Je weet ook al jaren hoe het er uit moet gaan zien. Maar hier komt wel dat vertrouwen in jezelf weer om de hoek kijken. Geloof in je droom. Als jij het niet doet, doet niemand het. Maar als jij jezelf kunt overtuigen, weet ik zeker dat je de hele wereld mee krijgt. Niemand is enthousiaster dan jij. Niemand is creatiever dan jij. Have a little faith. De rest komt vanzelf.

Geniet van je laatste werkdag, verjaardag en het waarmaken van je droom.

Foto: Joyce Bongers

?

Fieke

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent