Dear Jelmer de Boer,

Kijk, ik heb naast Girls Love 2 Run een leven dat niet (meer) online staat. Dat komt denk ik doordat ik ouder word. Ik durf niet altijd meer alles te zeggen, laat staan schrijven wat ik denk. Jij hebt daar geloof ik (nog) geen last van.

Toen we samen in Kaapstad waren, werd er maar liefst 5.021 keer gezocht op ‘Francien Regelink Jelmer de Boer’ en 2.633 keer op ‘Francien Regelink vriend’ Doen ze het nou met elkaar of niet? Dat was de grote vraag. Het antwoord daarop weten alleen jij en ik, okay en onze omgeving. Dat jij en ik al ietsje verder teruggaan dan door velen gedacht wordt, is misschien nieuw voor mijn lezers. Hoe, wat, waar en waarom dat vertellen we ze nog wel een keer.

Dat ik al bijna twee jaar mama ben, dat wist jij al(lang). De rest van de wereld (op mijn familie en vrienden na) weet dat niet. Tot nu dus. Of jij de vader bent, daar valt over te twisten.

Dit is natuurlijk een grapje. Ik ben (nog) geen mama en jij bent (nog) geen papa. Maar als we er dan toch eentje zouden maken, dan kan het maar zo zijn dat het er zo uitziet…

En als die er ooit komt, dan kun je maar beter voorbereid zijn! Toch?

Toen ik vorig jaar het geniale idee kreeg om een Bugaboo on the run te testen, waren deze nog niet verkrijgbaar. Kinderwagens moeten aan hele strikte voorschriften- en waarden voldoen gezien de veiligheid van het kind. Helemaal logisch. Tot zover het slechte nieuws. Het goede nieuws: er was er wel eentje in de maak… En die mocht ik afgelopen week uitproberen. Daarom regelde ik een acteur (give it up for baby Yale) en vroeg ik jou als papa. Gewoon omdat het zomaar tot onze toekomstmogelijkheden behoord.

Bugaboo_JelmerFrancien_GirlsLove2Run (5)

Dat jij en ik er nog niet helemaal klaar voor zijn bleek (wel weer) toen we de Bugaboo in elkaar moesten zetten. Maar het moet gezegd worden: oefening baart kunst.  Dankjewel YouTube. Een huilende baby in een kinderwagen zetten bleek een redelijk uitdaging te zijn… Zeker omdat het jochie net kon lopen en verplicht moest gaan zitten. Maar ook dat lukte (af en toe) met dank aan de echte mama van Yale.

Bugaboo_JelmerFrancien_GirlsLove2Run (3)

Dat jij toch wel into cardio bent getuigden je vele sprintjes. Maar ook als je niet van hardlopen houdt zoals je beweert, dan kun je met deze Bugaboo Runner prima uit de voeten. Je kon gewoon je push-ups en aanverwante oefeningen doen.

Bugaboo_JelmerFrancien_GirlsLove2Run (1)

Wat ik er zelf van vond? Dat mag je best weten Jelmer. A. Ik vond het ongemakkelijk om samen met jou en een baby door het Westerpark te rennen. B. Ik vond het wel echt heel cool. C. Ik ben nog niet klaar een baby. D. Als ik ooit het voorrecht heb om een mama te zijn, dan zou ik de Bugaboo Runner als eerste aanschaffen om er zeker van te zijn dat ik mijn zwangerschapkilo’s binnen no-time kwijt ben. E. Ik moet de gebruiksaanwijzing iets beter doorlezen om te begrijpen hoe ik de kinderwagen weer kan opklappen…

Jelmer, vind je het goed als ik de video ook gelijk even met de rest van de wereld deel? Dan kan jouw following direct even zien dat je eigenlijk heel schattig bent met een baby.

Liefs,

Francien

Foto’s en video door Joyce Bongers.

P.S. De papa van mijn kindje word je hoogstwaarschijnlijk niet, maar voor de gelukkige: he passed the test!

P.P.S. FYI ik en Jelmer krijgen niet betaald (was het maar zo’n feest) om te schrijven over dit product. Ik wil enkel mama’s (to be) laten zien dat er ein-de-lijk een speciale push wagon is waarmee jij en je (future) little one tezamen kunnen hardlopen.

Recent