DEAR LEZER,

Dear lezer,

Je verwacht misschien een nieuwe website. Klopt die komt er aan, maar niet zonder jouw input. Wat me de afgelopen tijd heel erg duidelijk is geworden is dat jij degene bent die samen met mij GirlsLove2Run tot een succes maakt. Daarom ben jij de eerste die mag weten wat er gaat gebeuren de komende maand(en).

Hoe ga ik jou in het kort de wirwar in mijn hoofd uitleggen? De meest logische vraag die je stelt is, ‘Francien wat is je plan?’ Mijn antwoord? Ik wil samen met jou de wereld verkennen en over rennen om de ‘flaws’ van het hardlopen te ontdekken. Dat houdt als eerste in dat GirlsLove2Run per 1 november internationaal gaat. Engelstalig dus.

Er komt een team achter GirlsLove2Run te staan. Een redactie. Ik blijf zelf heel duidelijk aanwezig op de voorgrond. Samen kan ik nog meer bereiken. Op veeleer verzoek komt Fieke ook één keer per twee weken terug op de page.

In de zeer nabije toekomst krijgen GirlsLove2Run Amsterdam en Running Girls Groningen er zusjes bij in de steden Nijmegen, Utrecht en Rotterdam (dus voel je je geroepen om deze crews/trainingen te leiden mail me dan op francien@girlslove2run.com).

Je zag inderdaad ook al kleding voorbij komen met daarop de quote ‘MY ASS MY BUSINESS’ omdat jouw reactie daarop zo enthousiast worden er een tight en t-shirt in productie gebracht. Note: er staat nog een grote samenwerking in de pijplijn. Binnenkort meer hierover.

RUNiversity wordt een fysiek event. Waarbij jij in het middelpunt staat.

Zelf vertrek ik me per 1 november naar Kaapstad om daar in alle rust te werken aan GirlsLove2Run en mijn eigen boek. Op 1 januari 2015 trap ik samen met jou en mijn team het mooiste jaar ooit af. Samen gaan we heel veel vette dingen beleven. Dat weet ik zeker.

De enige reden waarom ik dit kan en wil doen is voor jou. Je hebt me alles gebracht. Je hebt geïnspireerd om verder te gaan dan ooit. Voor jou gaf ik maar al te graag mijn baan op. En dat brengt me bij het volgende. Jouw input en feedback is dus heel hard nodig. Wat wil jij graag terugzien op GirlsLove2Run en wat absoluut niet? (Wel een beetje lief blijven, want ik moet vannacht nog wel kunnen slapen.)

Kan ik op je rekenen? Mooi dan zie ik de comments wel verschijnen.

Liefs,

?

Francien (die vandaag 28 jaar is geworden)

P.S. Ik ben nog opzoek naar designers, fotografen en Engelstalige schrijfsters om mijn team te versterken. Dus voel je je geroepen dan zie ik de mail wel voorbijkomen op francien@girlslove2run.com.

Foto: www.joycebongers.nl

Recent