Dear Yuki,

Dear Yuki,

Aangenaam kennis te maken. Ik hoor dat je een (druk)bezet man bent die zoetsappige liefdesbrieven schrijft. Dus ik dacht ik schrijf je er eentje terug.

Ik – Francien is mijn naam trouwens mocht je me nog niet geZIEN hebben – ben ook bezet én druk. En zit, net als jij ook, al de hele ochtend met de handen in het haar…

Normaliter vind ik via Innercirke(ls zijn alleen mooi als ze rond zijn) mijn zweetdates, maar dit keer heeft @ikwilbolletje zich opgeworpen als matchmaker. Komt omdat ze vandaag nieuwe ovengebakken krokante ontbijtgranen lanceren en ik altijd grapjes maak over ontbijtjes eten met knappe(rige) mannen.

Ik reed vanochtend KrisKross door Amsterdam om je te vinden. Ik bleef maar rondjes om je heen draaien maar een wegafsluiting hield me tegen. Het universum heeft bepaald dat we vandaag niet in elkaars Innercirle terecht komen. It didn’t Happn. Daarom ga ik maar weer verder Tinderen in de hoop je ooit daar te zien…

Liefs,

Francien

Ps. Ik hoop dat het ontbijt alsnog geslaagd is. Een Bolletje is gelukkig ook rond. #ikwilyuki #mijnontbijt

Recent