Deze Stella onesie moet je hebben

Het kiezen van een sport-outfit kan voor de nodige kledingkast-crisis zorgen. In die ene afzakkende tight krijg je zo’n heerlijk mannenkruis, dat opkruipende shortje zit op de hoek van de straat al muurvast tussen je bilnaad. Sportbh’s staan er om bekend om vreselijk te knellen terwijl opkruipende topjes de hele wereld kennis laten maken met dat ene zwembandje dat je toch liever verborgen houdt. Vooral yogakleding is een hele uitdaging waarbij dat lekker zittende shirt zo over je gezicht valt in de downward dog en je achterbuurman/-vrouw kennis laat maken met jouw ontblote bovenlijf. Super sexy allemaal.

Als iemand jouw laagjes- en outfitstruggle begrijpt, dan is het Stella McCartney. Voor haar nieuwste collectie voor adidas ontwierp zij deze fantastische onesie om in te sporten:  

unnamed-2

Op het eerste gezicht is het nogal een dare to wear outfit, maar over alles in dit outfit is zorgvuldig nagedacht. “Vrouwen besteden steeds meer tijd en aandacht aan hun work-outs, wat betekent dat ze ook meer tijd doorbrengen in een sport outfit”, aldus Stella. “Functionele, maar ook stijlvolle outfits motiveren ons onze doelen te bereiken.” Het vergt nogal wat (figuurlijke) ballen om je in deze onesie te hijsen, maar je bent wel in een keer van alle vervelende, losse en schurende lagen af. Ook voor iedereen die liever in een iets minder opvallende maar net zo stylish outfit sport, is er nog genoeg keuze.  

unnamed

Sinds afgelopen vrijdag is deze hele collectie te koop in de Bijenkorf in Amsterdam en Rotterdam. Tegenover de Nike shop-in-shop die je misschien al kende, zit nu ook een supermooie adidas shop van 128m2. Tijdens de lancering van de nieuwe lijn gaven zes modellen een live demonstratie van de nieuwe items om jaloers op te worden. Als ik een credit card zonder limiet had zou ik het wel weten…

Heb je Francien’s favorieten al gezien? Lievelings tight en schoenen al gezien? Wacht ik laat je onderaan deze post nog een paar combi’s zien uit het te gekke lookbook!

?

Anneloes & Francien 

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Mooie extra: de Stella lijn is niet alleen qua looks verantwoord, maar ook qua materialen. Nergens worden dierlijke producten voor gebruikt!

unnamed-3

unnamed-4

unnamed-5

unnamed-6

Recent