Diary: GirlsLove2Eat

Even een recap van hoe onze week er uit zag!

Onze week bestond voornamelijk uit lekker eten! Francien at een goed gevulde pizza op een verjaardag, Fieke bestelde een bord vol sushi toen haar zusje langs kwam in Amsterdam. Één avond zijn we samen gaan dineren. We hadden afgesproken met de man die alles kan (als het om websites en online dingen aankomt in ieder geval) Bob. Francien koos voor de vegetarische hamburger, een dubbele wel te verstaan, en Fieke ging voor een salade met witlof (?!), appeltjes en blauwe kaas. Allebei niet verkeerd.

Naast eten hebben we natuurlijk (en gelukkig) ook nog andere dingen gedaan. Zo zijn we donderdag om 7 uur een rondje gaan hardlopen. Gekkenwerk, maar stiekem ook best wel lekker. Behalve dan het feit dat, door de enorme plassen en modder, onze schoenen niet meer roze zijn en we net iets langer onder de douche moesten om alles er weer af te wassen.

Daarnaast: Deed Francien of ze voor de TV werkt, is Fieke verliefd op haar kantoor aan het Scheveningse strand (if only it was summer), gingen we stappen en dronken we (alcohol vrije) coctails, bleken we tijdens dat stappen heel creatieve schoenkeuzes te hebben gemaakt, kwam het startbewijs voor volgende week zondag binnen en is Francien zichzelf te buiten gegaan in de H&M.

Voor de rest bestond onze week voornamelijk uit werken, werken en scripties, maar daar maken we liever geen foto’s van;)

Hoe zag jouw week eruit en wat zijn de plannen voor het weekend. 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent