Diary: No more school

Wat is er lekkerder dan na een avond feesten, wakker te worden met het zonnetje op je raam en een run in het vooruitzicht! Gisteravond vierden we een groot feest, omdat mijn broertje, mijn zusje en ik alle 3 geslaagd/afgestudeerd/bijna afgestudeerd waren.

Maar naast de festiviteiten van gister hebben we nog meer gedaan deze week! Zie hier:

Vorige week vrijdagavond wilde Francien en ik uiteten, maar alles was vol. Wat we toen deden? De AH in, flesje wijn erbij. Heerlijk;) Francien was verder heel sportief deze week! Hardlopen, gymbezoekjes, lekker bezig! Ik zat vooral achter mijn bureau voor de laatste loodjes van mijn scriptie die ik donderdag inleverden. Dat vierde ik eerst met een diner bij mijn favoriete Italiaan, Bellini. Wat ik at? De lekkerste pasta ooit! Gevuld met peer, in een sausje van gorgonzola, kaneel en rode wijn… (need I say more). Oo ik trakdeerde mezelf op een bezoek aan de Zara sale, resultaat zijn de blauwe schoenen. En woensdag avond ging ik naar het nieuw geopende Ziggodome voor een concert van Pearl Jam, niet helemaal mijn smaak, maar gezellig was het wel:)

Nu genieten van de zon, de zomer is begonnen! Eindelijk;)

OO by the way, morgen bestaan we een half jaar en dat gaan we natuurlijk vieren! Dus stay tuned want we hebben echt een heel vette give-away……. 

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent