Diary: Work hard, laugh hard

En zo zijn er zomaar weer 2 weken voorbijgegaan zonder een diary. Dus bij deze:) Het waren, vooral voor Francien, spannende tijden. Afgelopen week ronde zij haar oude baan af en woensdag begon ze met haar nieuwe baan. Super spannend, maar ik weet dat ze het kan:)

  1. Zoals jullie al in een eerdere post konden lezen, ben ik gaan suppen. Mijn kantoor staat zo goed als op het strand en als de zon schijnt kun je dan bijna niet binnen blijven zitten. Gelukkig voor mijn werk & jammer voor mij, de zon schijnt niet zo heel erg vaak de laatste tijd.
  2. Francien en ik bezochten samen de Romance of Running expositie tijdens een run door het vondelpark. Daar vonden we een muur met black light, waar je best een halfuur foto’s van kan maken voordat je weer verder loopt…
  3. Toch ook even een foto als bewijs van de run. Dat je niet denk dat we alleen maar naar die expositie zijn geweest;)
  4. Zoals ik al aangaf, de zon is er nog niet echt veel geweest. Regen daarentegen, meer dan genoeg. Onze straat veranderde woensdag letterlijk in een rivier!
  5. Omdat Francien een dag vrij had tussen haar oude en haar nieuwe baan, zijn we een dagje naar Antwerpen gegaan. Shoppen tot we erbij neervielen! We wonen in Amsterdam, wat toch best een aardige shopstad is, maar toch worden we allebei echt heel blij van alle winkels in Antwerpen.
  6. Na ons shopgeweld, moest er natuurlijk ook gegeten worden. Van winkelen krijg je honger! We waren ondertussen alweer terug in Amsterdam en gingen eten bij Werck.
  7. Dit is een outfit die Francien scoorde in Antwerpen. Minus het leren jasje, want die had ze al;) Ik ben echt fan van de rok en hoop deze af en toe te mogen lenen (bij deze: pleaseeee)
  8. Het paste er overigens nog maar net bij in de kast van Francien. Misschien even langs het leger des heils, of een keer iets op Marktplaats zetten. Mocht dat allemaal teveel werk zijn, dan hou ik mij graag aanbevolen. Er is nog wel een gaatje in mijn kast te vinden;)
  9. Als laatste nog even een foto van de Romance of Running, waar Francien en ik all dressed up aanwezig waren. Als je nog niet bent geweest, is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Hoe zag jou week eruit? Van de vakantie aan het genieten of wordt er hard gewerkt?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent