DIY Power Booster

Heb je een kick-start nodig? Deze super energieke smoothie vol vitamines maakt bij veel topsporters deel uit van de pre-workout routine. Voorafgaand aan mijn run ben ik als een ware ‘doe-het-zelfer’ aan de slag gegaan. Deze power-smoothie is gemakkelijk zelf te maken! Wat je nodig hebt? Dat som ik hieronder gerust even voor je op.

INGREDI√čNTEN
4-5 Aardbeien
Handjevol frambozen
Handjevol blauwe bessen
1 Banaan in partjes gesneden (ik had geen banaan meer)
1 Glas vers geperste sinasappelsap (of de verse juice van AH)

INSTRUCTIES
Gooi alles in de blender (heb je geen blender? no worries, gebruik gewoon de staafmixer) en hit the power button! Simple as that!

Natuurlijk heb ik dit alles ook even op de gevoelige plaat vastgelegd, speciaal voor jullie! Tips, suggesties?  Please leave a note!

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent