Do some more

Soms moet je gewoon net even iets meer geven. Toch je eigen grenzen overgaan, want je kunt meer dan je denkt! Het moet natuurlijk wel binnen het toelaatbare blijven. Soms denk je dat niet heel hard kunt lopen, omdat je dat nooit doet! Toch kun je dat wel. Je moet (sorry voor dit woord) jezelf er toe (kunnen) zetten. Het is een ‘state of mind’.

For example, ik liep eergisteren door het Vondelpark met een iemand die veel harder kan rennen dan ik. Samen deden we een interval training. Waarbij we eerst twee kilometer op een heel laag tempo liepen. Het is echt moeilijk om heel heel erg zacht te rennen, als je dat nog rennen mag noemen. Na die twee kilometer moest ik 1,6 km (1 mile) in een heel hoog tempo rennen! En dan bedoel ik ook echt hoog, alsin sprinten. Ik dacht dat ik het nooit ging volhouden! Maar ik ren eigenlijk best veel, dus ik zou het wel moeten kunnen. Ik heb bewust niet op mijn iPhone app meegekeken hoe ver ik al onderweg was. Totdat ik er al was! Hoe relaxt is dat? Ik dacht echt dat ik het niet kon, totdat ik het gewoon deed.

Maargoed ik was er nog niet, ik mocht weer 800 meter in oma-stand lopen om daarna vervolgens weer 1,6 km in sprintstand te volbrengen. Dit keer viel het me stukken zwaarder, maar ik dacht alleen maar 1,6 km is de helft van het Vondelpark rondje. Ik kan dit gewoon en tot mijn eigen verbazing lukte het ook nog. Dus soms moet (wederom sorry) je gewoon meer geven, want je kunt het echt!!!

Hoe zit het met jouw ‘state of mind’, kun je ook meer dan je denkt? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook, Twitter & Instagram


Recent