#DOcember 2017

Het is 1 #DOcember! En weet je wat dat betekent?

Dat ik nog steeds niet getrouwd ben, er geen (k*t)koter naast me loopt (okay, ik kan niet wachten om er eentje te maken maar tot die tijd blijf ik stug oefenen) en dat ik niet in het bezit ben van een (koop)huis. Weet je wat ik wel heb? Een studieschuld, een boek achter mijn naam en een lichaam dat langzaam verliest aan vorm(behoud). Dat laatste komt omdat ik niet kan kiezen tussen mijn grote hobby’s hardlopen en snoep eten en ik heb een gebrek aan focus én niet geheel onbelangrijk zin.

Stap nu van die bank af!
Ik verplaats me (en jij ook) vanwege de kou en gladheid, naar de gym (of bank voor een goede Netflix serie), waar ik (en jij ook) meer kletst dan sport. De enige exercise die ik (en jij ook) dan nog doe zijn de vele shopsessies. Opzoek naar de perfecte kerst dress, metershoge pumps die ik (en jij ook) slechts één keer zal dragen. Mijn (en jouw) grootste excuus? Ik (en jij ook) STOP(T) ME HELEMAAL VOL, want op 1 januari ga ik (en jij ook) toch echt (weer, net als ieder ander jaar), beginnen met gezond eten een heel veel sporten. I promise! Echt.

Are you ready?
Okay, we weten allemaal dat hier niets van terecht gaat komen. Daarom heb ik oplossing nodig! #DOcember is back b*tches! Hoe kom ik (en jij) anders #DOcember door? Naast pepernoten (vr)eten, kerststollen én oliebollen ga je net als ik gewoon kilometers (vr)eten! Lukt het jou en mij om in #DOcember de 70 kilometer aan te tikken? Dat gaat alleen lukken als we elkaar motiveren. Maar echt!

Er valt wat te winnen
Vanaf aanstaande maandag geven we elke week een prijs weg. Wat die prijzen zijn dat houden we nog even voor je geheim, maar je kent ons. We stellen je daarin NOOIT teleur.

Spelregels
Je wordt lid van de Facebookgroep en deelt een maand lang je vooruitgang. Aan de hand van foto’s, snaps, stories, statusupdates en screenshots/foto’s van je GPS watch/app. Natuurlijk kun je ook via Instagram deelnemen. Dus vergeet dan vooral niet om je Instagram foto’s en stories met ons te delen. Je kilometerstand duid je als volgt aan onder je foto’s/stories 7/70. Wat betekent dat je al 7 van 70 kilometer gelopen hebt. Onder #DOcember staan inmiddels al 3.739 foto’s onder met dank aan jou! En in de Facebook groep van afgelopen jaar zijn 4.045 berichten te vinden! Tijd om die nummers te verdubbelen, nietwaar?

Let’s GO!
Aan jou de taak om de 70 kilometer te bereiken.

__________

Meedoen aan #DOcember?
Aanmelden kan hier.

Niets meer missen van Girls Love 2 Run?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Recent