Don’t do it

Vijf dingen waar je niet aan moet beginnen als je meedoet aan #DOcember.

Netflix
Afblijven. Nee ik meen het. Orange Is The New Black is verboden terrein. Als je er eenmaal aan begint, kom je er de gehele maand niet meer van af. Heb ik me laten vertellen door insiders.

Snapchat
Anders sta je om de drie seconden stil tijdens je run. Ik snap ook wel dat het superleuk is om alles wat je onderweg tegenkomt vast te leggen. Of een heerlijke #selfie te maken (die overigens nooit echt veel goeds doen). Zo kom je natuurlijk nooit bij die 70 kilometer… #justsaying

Coca-Cola + Cadbury Bubbly
Ik vind dat ik na elke run een Cadbury Bubbly (chocoladereep) mag eten én een blikje ijskoude Coca-Cola mag drinken. Ik heb het er ten slotte net afgelopen. De afgelopen week heb ik zeven keer gerend. Enkel met het doel om het bovengenoemde te halen. #nietok

Shin Splits
Overmatig lopen, zonder een goede opbouw kan Shin Splits veroorzaken. Ik raad je daarom aan om de harde ondergrond af- of in te wisselen met/voor een zachtere ondergrond.

#DOcember
Waarom heb je op ‘GOING’ gedrukt, als je van te voren al weet dat dit eigenlijk niet jouw ding is? Maakt niet uit. Now get your ass of the couch and stop making excuses. Get started!

Hoe actief ben je in #DOcember?

PH: Joyce Bongers

?

Francien & GL2R Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent