Early in the morning

Vrijdagochtend werd ik om 06:30uur gewekt door het meest irritante geluid van de dag! Moeite met opstaan had ik niet, complete focus on what I was supposed to do. RENNEN!

(Note: Deze zonnige foto is vandaag gemaakt)

Als je in de ochtend rent heb je nog een hele dag voor je. Het houdt je gedurende de dag scherp en zorgt ervoor dat je je heel fit voelt! Dat is ook precies de reden waarom ik deze ochtend aangreep voor een run. Na een drukke werkweek en de nodige sociale verplichtingen kon ik wel een powerrun gebruiken. Na zo’n ochtendrun voel ik mij als herboren, klinkt een tikje overdreven, niet? Maar wat is rennen in de vroege ochtend bevredigend. Ik zette mijn gedachtes op een rijtje, overdacht de (leuke) gebeurtenissen van de afgelopen week en keek alvast uit naar volgende week. Wat gaat er volgende week dan gebeuren? Dat houd ik nog even geheim, maar vrijdag de 13de gaan jullie het zien!

Maar waar ik eigenlijk heel nieuwsgierig naar ben is, wat is jullie favoriete ren moment van de dag? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent