Easy like Sunday morning

Wat is jouw fijnste renmoment van de week? Ik loop het liefst op zondagochtend. Vandaag ben ik ook van plan om 21 kilometer te gaan lopen (in het Amsterdamse Bos). Ik weet niet of het me gaat lukken, maar de weersomstandigheden zijn in ieder geval optimaal! Dus wat let me, inderdaad helemaal niets. Behalve de kater waar ik al een dag last van heb (net een wijntje teveel gehad 😉

Waarom ik het liefst op zondagochtend ren, omdat ik dan de tijd heb. Er is geen druk. Ik bepaal zelf mijn moment. De ochtend is lang. Eerst ga ik uitgebreid ontbijten en knal ik er nog een blogpost uit. Als ik klaar ben met mijn run heb ik nog een hele middag/avond/nacht voor de boeg om uit te rusten.

Hoe zit het met jou? Wat is jouw favoriete renmoment van de week? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent