EDITORIAL DECEMBER

Is het koud in Nederland? Sneeuwt het er al? Ben je al begonnen aan je Sinterklaas gedicht? Het is best raar dat dit voor mij een ver-van-mijn-bed show is. De zomer is hier in aantocht, sneeuw bestaat hier niet en Sinterklaas tja wat moet ik erover zeggen? Ik kan mijn hardloopschoen zetten, maar niemand die er iets instopt. Ook al ben ik best wel braaf geweest het afgelopen jaar. Op de middelvingers na dan.

Nog één keer
Ik krijg bijna elke dag de vraag wat ik hier doe in Kaapstad. Niet erg. Daarom vertel ik het nog één keer. 1. Ik ben hier om te trainen voor de 2Oceans (56 kilometer). 2. Ik werk hier aan het vernieuwde GirlsLove2Run.com. 3. Ik kom hier tot rust, of eigenlijk mijn lichaam. 4. Ik lig er in de zon te wachten tot Jelmer komt ;-). Nog 10 nachtjes slapen.

DOcember
Stilzitten in de feestmaanden? NO WAY. Ik heb DOcember voor je in het leven geroepen. Lukt het jou om 70 kilometer te rennen? Mooi dan zie ik je hier wel verschijnen. Dit keer zetten we ook iets tegenover jouw prestatie. Wat? Dat kom je hier te weten.

No excuses
Ik begrijp heel goed dat je de maand december liever aangrijpt om je nog eenmaal helemaal vol te stoppen. Alvorens je aan het nieuwe jaar begint. Goed excuus, maar waarom zou je wachten tot 1 januari? Deze maand laten ik en mijn team je zien hoe je voor goed afrekent met smoesjes.

Nieuwe website
Niet geheel onbelangrijk, ik werkte er bijna een jaar aan. Met HEEL VEEL mensen. De nieuwe website. Hij is nu dan toch echt zo goed als af. De komende week voeren we nog enkele testen uit en dan gaan we over. I can’t wait!

VOEDzooi
In de maand December maakt Jenny natuurlijk kerstachtige VOEDzooi’s voor me. Heel fijn. Als je suggesties hebt, dan kun je die hier in de comments achterlaten.

Ben jij klaar voor #DOcember?

PH: Joyce Bongers
AD: Britt Weijermars

?

Francien & GL2R Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent