Editorial #DOcember

Boobs! Boyfriends! Baywatch!
Boobs! Boyfriends! Baywatch! Zie ik staan in een interview met Pamela Anderson. We hebben een gemeenschappelijke deler, maar verder lijken we in de verste verte niet op elkaar. Alhoewel, ik liep haar al in 2013 al eens tegen het prachtlijf tijdens de New York City Marathon. Die we beiden volbrachten in een toptijd.

DOcember GL2R (6)

#DOcember
Francien, waarom hebben we het hier in godsnaam over Pamela Anderson? Nou dat ga ik je eens haarfijn uitleggen. Ik heb Pamela namelijk deze week gespot op het strand van Curaçao. Ze zocht contact met me. Of ik haar stand-in wilde zijn voor de maand #DOcember. Ik twijfelde geen moment. Een boopfive later trek ik mijn stoute (hardloop)badpak aan. Pam, ik weet het je draagt een rode. Alleen staat rood me helaas voor geen meter. Vandaar het blauw.

DOcember GL2R (1)

Redder in nood
Dus hier ben ik! Raak je in zwaar water dan ben ik er voor je. Verdrink je in de sociale feestelijke festiviteiten en lijkt het sporten daardoor onmogelijk te zijn, ook dan ben ik voor je. Raak je verzeild in een persoonlijke malaise dan ben ik er ook voor je. Zolang je je voortgang maar right here on the page met me deelt. Via het (alom bekende) principe 0/70. Dit kun je kracht bijzetten met screenshots, selfies, tweets, Instagram picca’s en snapchatjes. De #DOcember mag je toevoegen zodat ik je kan volgen. Ik beloof je dat je er hele vette dingen voor terugkrijgt deze maand. Want zo ben ik dan ook wel weer.

DOcember GL2R (5)

What else?
Wat kun je nog meer verwachten in de maand #DOcember? Ik ga undercover een aantal sportscholen (bekende ketens) in de crashtest gooien. Ja je hoort me goed. Dit doe ik, zodat jij op 1 JaNuAri (spoiler alert) een weloverwogen keuze kunt maken voor de beste sportschool die bij jou en je leefwijze past. Goed? Ik zet mijn diary posts door onder de noemer Dagboek van een hardloopster. Blik terug op een veelbewogen prachtjaar en maak me op voor de aankondiging die op 1 JaNuArie ook met jou gedeeld wordt.

Ik zie je deze maand terug in #DOcember! Samen gaan we die 70 kilometer aftikken. DEAL?!

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent