ZWEETDATE

Februari, de maand van de liefde. Het kan ook bijna niet anders dat je daar komende weken over gaat lezen op GirlsLove2Run. Maar voordat je meteen over je nek gaat: dit doe ik natuurlijk wel op de Francien manier. Robert ten Brink: move over! Dokter Love is hier… Francien, gepromoveerd in zweetdates, break-ups en affaires.

Zweetdate
Vanaf vandaag heb ik mijzelf 28 dagen de tijd gegeven om, letterlijk, tegen Mr. Right aan te lopen. Boer zoekt vrouw krijgt een Tinder spin-off: ‘Hardloopster zoekt (jonge)man.’ As we speak ben ik al druk met mijn rechterduim (meestal) naar links en (soms) naar rechts aan het swipen. De regels zijn simpel: hij moet binnen een straal van één kilometer wonen (dan hoef ik niet zo ver te lopen) en iedereen waar ik een match mee heb moet ik aanspreken. Zien jouw mannelijke Tindervrienden de slogan ‘Zweet het niet, dan date het niet’ voorbij komen, dan hebben ze met mij te maken. Uiteraard hou ik je van alle details op de hoogte.

Mr. (not so) Right?
Heb jij je ook weleens afgevraagd waarom je na 2.466 kilometer nog steeds niet (letterlijk) tegen Mr. Right bent aangelopen? Of waarom je kilometers lang zit opgescheept met een Mr. Not So Right now? Of waarom hardlopen dé perfecte manier is om over je ex-boyfriend (of ex-girlfriend) heen te komen? Ik wel. En Annemerel trouwens ook. Deze maand lees je er alles over in onze digitale briefwisseling (romantisch hé?).

Liefdesbrief
Nu we het toch over liefdesbrieven hebben… Ik schrijf er elke dag een deze maand. Ik zet ze ‘s avonds om 21:45 uur online, dan heb je vlak voordat je je bed induikt nog wat te lezen. Speciaal voor alle meisjes (en jongens) die net als ik niet kunnen slapen.

#ZWEETuari
Na #JANUari is het in #ZWEETuari natuurlijk tijd voor een nieuwe uitdaging. Hoeveel zweetdates kun jij deze maand scoren? Acht? Okay, als je het zegt dan geloof ik je meteen.

Of het nou een salsales is met je Tinderdate, een one run stand, een sessie paaldansen met Arie Boonsma, een uurtje zweten bij hot flow yoga met je moeder… Alles telt, zolang je maar samen in beweging bent. Hoe je dat bewijst? Right here natuurlijk (metode: 1/8, 2/8 etc + foto van jou en je training partner(s)). Ik zie je dates ook graag terug op Instagram, deel dan je foto met #ZWEETuari. Ben jij klaar om je samen in het zweet te werken?

Affaire
‘Ik ben een slet. Ik ga van de één naar de ander.’ Enig idee wat Debbie met deze pikante uitspraak bedoelt? Daar ga je komende weken achter komen.

Ademnood
Is het je ook wel eens opgevallen dat bijna alle muziek over liefde gaat? Iedereen is oh so in love of probeert hun gebroken hart te lijmen door het schrijven van een vreselijk janknummer. Natuurlijk kan ik dat ook (maar dan beter). Hier alvast een voorproefje van mijn favoriete guilty pleasures:

Ademnood, geef je nu maar bloot
Delen we de passie voor het hardlopen weer
Of wordt dit de laatste keer voor jou?
Goede vraag Linda, Roos en Jessica!
Of heb je net als Ruth Jacott ook weleens last van je hartslag?
‘ik ben de weg weer kwijt,
als je naar me kijkt,
en ik vraag,
is er een dokter in de zaal!
want mijn hartslag, gaat veel en veel te snel
als je naast me rent.

Two Oceans Race
Het is niet okay: Fieke loopt op dit moment harder dan ik. Toch is het logisch als je kijkt naar hoe wij trainen: ik richt me op heel veel kilometers maken terwijl Fieke constant in gevecht is met de klok. Daarom krijg je deze maand meerdere video’s te zien waarin we je tips geven over de juiste voorbereiding en gear en hoe je gemotiveerd blijft als je traint voor een (halve, ultra) marathon. Ook zullen je verschillende initiatieven voorbij zien komen om geld in te zamelen voor Run4Schools.

Tot slot: hoe meer zielen hoe meer vreugde toch? Daarom nodigen we jou deze maand uit om samen met ons te trainen. Zeg jij ‘ja’ tegen een date met ons?

Klaar om jezelf in het zweet te werken?

PH: Joyce Bongers

?

Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent