Editorial June – The Blacklist

Sommige mensen (jij dus) hebben een bucketlist. Ik heb daarentegen een blacklist. Staan er op de bucketlist nog hele voordehandliggende to-do’s, dan is dat op mijn blacklist juist het tegenovergestelde.

Menig meisje heeft het lopen van de New York City Marathon op 1 staan. De natte droom van iedere hardloopster. Been there, done that. Is leuk (als je onder de magische 4 uur grens duikt, is minder leuk als je dat tot op heden nog niet gelukt is), maar is vooral ook heel k*t en zwaar (maar dat vergeet een ieder snel als de finish bereikt is). Eenmaal afgestreept val je in een zwart hardloopgat, omdat je niet weet wat je met al je vrije tijd aan moet.

Een blacklist blijft privé en is enkel voor eigen gebruik. Deze maand maak ik deze echter eenmalig openbaar. Het gaat hier om activiteiten die in het diepst van je zijn/ziel verankerd liggen, maar vooral onmogelijk lijken.. Maar goed impossible is nothing.

Mama worden
Gisteren
kon je eindresultaat zien van mijn samenwerking met Bolletje. Die me hielp bij de realisatie van een langgekoesterde droom. Ik wilde voor één keer weten hoe het zou zijn om mama te zijn. Nu ik dat weet, durf ik in ieder geval na te denken over kinderen in de (verre) toekomst.

maandthema GL2R juni blog (3)

Dafne Schippers
Zo wil Joyce de perfecte wissel op de 4×100 meter sprint met Dafne Schippers bewerkstellingen. Waarbij Joyce op kop loopt en Dafne het stokje van haar overpakt. Alleen lijkt dat dus nu nagenoeg onmogelijk, gezien Dafne’s track record. Maar goed wie niet waagt, wie niet wint!

Ramadan
Zelf vraag ik me al jarenlang af hoe men de Ramadan overleeft, want hoe kun je niet eten vanaf zonsopgang tot zonsondergang, laat staan sporten terwijl er nagenoeg niets in je maag ligt…? En dus heb ik mezelf vrijwillig aangemeld als Moslima voor één dag.

maandthema GL2R juni blog (2)

Ballerina
Weet je wat ik altijd al heb willen zijn? Een bloemetjesgordijn. Nee natuurlijk niet! Een ballerina. En nou heeft mij het nieuws bereikt dat ik op 11 juni de kans krijg dit te bewerkstellingen. Middels de Glamour Health Challenge. Aangezien model workout nummer 1: Ballet Beautiful Nederland aandoet. Dé workout voor Victoria Secret modellen. #trybeforeyoudie

maandthema GL2R juni blog (4)

De zon verslaan
‘Francien, do you have what it takes to beat the sun?’ was de vraag die mij onlangs per mail wist te bereiken. Ik dacht na. Belde de betreffende contactpersoon op en ging na het horen van de challenge overstag. Op de langste dag van het jaar, 21 juni, mag ik de zon verslaan in 15 uur en 41 minuten. En dat wordt geen makkie, want deze race brengt me namelijk naar de Mont Blanc. Voorproefje?

Terugkeren naar mijn middelbare school
Ik geef sinds kort voorlichtingen over sexting (relaties en schaamte) op middelbare scholen (wil je ook dat ik op jouw middelbare school, instelling of vereniging langskom, mail me dan maar even op francien @ girlslove2run.com). Eind deze maand krijg ik de eer een zestal mentor klassen te voorzien van voorlichting. Je moet begrijpen dat dit voor mij een milestone is. Nee dat moet ik anders zeggen, een overwinning. Het boek definitief dichtslaan op de mooiste manier mogelijk!

maandthema GL2R juni blog (5)

Kantoortje spelen
Vijf jaar geleden had ik nooit kunnen weten dat Girls Love 2 Run een eigen kantoor zou betrekken. Met dank aan (Fieke &) Joyce is dit realiteit geworden. Aankomende maand laat ik je het eindresultaat zien.

Tot zover mijn blacklist. Wat staat er op jouw blacklist? En hoe je ervoor zorgen dat je hetgeen dat erop staat kunt af’strepen’Of vind je dat er nog iets ontbreekt op mijn blacklist? Let me know, dan kan ik het overwegen.

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Foto’s door Joyce Bongers
Locatiescout Sanne Poeze
Kleding door ASCIS (met dank aan de boys in de flagshipstore aan het Vondelpark)

Recent