EDITORIAL NOVEMBER

OH MY GOD IK ZIT IN KAAPSTAD! Ok, dat wisten jullie natuurlijk allang al, maar toch moet ik het af en toe nog van de daken schreeuwen om het te geloven. Elke ochtend als ik mijn ogen open doe en mijn bed uit spring, voelt het toch nog een beetje alsof ik droom.

Cape Town is always a good idea
Natuurlijk is het niet alleen maar glitters, rainbows and unicorns in Kaapstad. Er moet namelijk ook hard gewerkt worden! GirlsLove2Run krijgt momenteel (achter de schermen) een behoorlijke make-over. Zo eentje met botox, fillers en liposuctie. Ik zal je niet al te lang meer in spanning laten, daar straks meer over. Maar eerst back to (running) business. Met de 2Oceans race in het vooruitzicht ben ik weer keihard aan het trainen voor deze (ultra)marathon. De komende tijd lees je op GirlsLove2Run alle ins&outs, mooie en minder mooie verhalen over mijn voorbereiding op deze race.

GirlsLove2Run 2.0
Voor jullie is het niet zichtbaar, maar op dit moment staat GirlsLove2Run behoorlijk in de steigers. Stap 1 van mijn droom is gezet: mijn baan op zeggen om me voor de volle 100% op mijn blog te storten. Met stap 2 ben ik nu druk bezig: het laten groeien van GirlsLove2Run. Om dit mogelijk te maken, moet mijn team natuurlijk ook groeien. De komende weken laat ik je kennis maken met de power vrouwen die mij daarbij helpen.

Girlboss
Dat brengt mij meteen bij het thema van deze maand: girlboss. Tijdens mijn redactievergadering (yes, ik heb een redactie!), maar ook bij de meet-ups met de leidsters van mijn crews, kwam ik keer op keer tot de conclusie dat ik mijzelf had omringt met girlbosses. Stuk voor stuk inspireren zij mij en leer ik van ze. Deze maand breng ik een ode aan deze vrouwen en hoop ik dat zij jullie, net als bij mij, zullen inspireren.

Oud&Nieuw
Samen met mijn team heb ik kritisch gekeken naar waar GL2R nu staat en waar ik in de toekomst heen wil. Dus wat kun je nu eigenlijk verwachten? Don’t worry, jouw en mijn old time favorites ga je straks nog steeds hier terug zien. Met stip op nummer: de Zweetdate. Ik aaste al een tijdje op Vogue’s Deputy editor Rinke Tjepkema. Een date en een goed gesprek met haar leek mij geweldig. Hoe kan ze zo hard lopen en werken tegelijkertijd? Daten? Toen ik haar een uitnodiging stuurde bleek zij geblesseerd, maar zij draaide vervolgens de rollen om en vroeg mij mee op yogadate. Het interview lees je deze maand op de blog.

RUNiversity
Een girlboss is nooit uitgeleerd. Right? Daarom ben je van harte welkom op de RUNiversity. De redactie gaat samen met een trainer aan de slag om jou te voorzien van de laatste tips & tricks als het om hardlopen gaat. Natuurlijk laten ze ook hun licht schijnen hoe je trainen en werken het beste kunt combineren.

Francien.
De komende tijd krijg je via plogs (ja Annemerel, je hebt me geïnspireerd) te zien hoe het eraan toegaat in mijn leven. De focus zal daarbij de komende weken liggen op mijn training voor de marathon.  Zal heb mij deze keer lukken om de 2Oceans binnen 7 uur af te leggen? Video’s en blogs are on the way.

En verder…
Tsja, daar zul je nog even geduld voor moeten hebben. Ik wens je in ieder geval veel ren- en leesplezier!

PH: Joyce Bongers

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent