Editorial Oktober

Laat ik beginnen met het feit dat ik van 27 oktober tot 12 januari vertoef in Kaapstad. Nee ik heb nog geen verblijf. Ja ik heb een ticket, paspoort en hardloopschoenen. Meer heb ik niet nodig. Ik ben opzoek naar focus, want hoe maak je van je blog je bedrijf? Door je te focussen.

Deze maand doe ik er alles aan om mijn team op te bouwen (ik heb zojuist 464 mails in zes dagen beantwoord). Er waren maar liefst 146 aanmeldingen voor Engelstalige schrijfsters. De overige mails waren afkomstig van fotografen, crew aanvoerders, fysiotherapeuten en zelfs van een advocate (afgestudeerd op ondernemingsrecht). Ik voel me gevleid. Fieke trouwens ook.

Het huidige kleine meisje (aka website) wordt groot en dus wil ze een grotere kamer. Prima, die kan ze krijgen. Heeft wat voeten in de aarde, maar jullie input heeft enorm geholpen. Mijn dank is groot.

Of ik nog loop? Ja, ik heb mijn passie weer gevonden. Als eerste op mijn agenda? De Ajax Run. Ik kreeg vorige week een tailormade shirt met daarop onze prachtige #gl2r hashtag. Het shirt daargelaten, ik was vooral onder de indruk van de handtekening op het begeleidende briefje. Die is namelijk afkomstig van niemand minder dan Edwin van der Sar. Ik herhaal EDWIN VAN DER SAR. De jeugdheld van mijn jongere broertje Guus. Guus, het is me ein-de-lijk gelukt. Ik heb zojuist in mijn testament laten opnemen dat deze voor jou bestemd is na mijn overlijden. Tot die tijd ligt deze opgeborgen in mijn kluis die ik niet heb.

Een week later zal ik aanwezig zijn bij de Amsterdam (Halve) Marathon om jou aan te moedigen samen met mijn vrienden van de Running Junkies.

As we speak bevind ik me in Barcelona, waar ik werk, voor me uit staar, eet, slaap, loop en drink. Ik spreek je morgen weer! 

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent