#7 GOD is a DJ – Eurovision 2016

Zat je zaterdagavond ook op het puntje van je stoel toen de puntenverdeling van het Eurovisie Songfestival 2016 bekend werd gemaakt? Ik wel! En daar schaam ik me niet voor. Ik heb zelfs tot twee keer toe aan televoting gedaan. Waarbij stem 1 ging naar Spanje en stem 2 naar België. Vooral het nummer van Spanje vond ik ontzettend vrolijk en wist direct dat ik er een lijstje omheen moest bouwen met mijn favorieten aangevuld met aantal Nederlandse acts van voorgaande jaren. Gewoon omdat het kan. Ook het nummer What’s the pressure van de Belgische Laura laat je spontaan harder lopen. Heb je het nummer, If I was sorry, van de pas 17 jarige Zweedse Frans gezien? Damn die gast had een nonchalance van heb ik jou daar en hij leek wel Engels in plaats van Zweeds. En dan het optreden van Justin Timberlake. Kijk het nummer vind ik niet eens zo ontzettend goed, maar met zijn perfomance sloeg hij werkelijk waar iedereen van het podium af en hij deed niet eens mee aan de contest! Goed je begrijpt dat mijn playlist is uitgerust met de beste nummers van afgelopen weekende.

Loopse!

?

Francien (& Joyce)

Foto’s gemaakt door de beste fotografe, Joyce Bongers, van Nederland

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent