Extreem, extremer, Francien

Ik ben geen extremist. Ik ben ook niet extreem rechts. Ik ben Francien en dat is al extreem genoeg, vind je niet? Een middelvinger opsteken is niet extreem. Dat heeft eerder iets te maken met onbeschoft zijn of aandachttrekkerij ;-).

Over en uit
Zes weken lang was het thema 10 op GirlsLove2Run, en dat heb je geweten ook. Ik stoomde je klaar voor je beste 10 kilometer race, de lijstjes met top 10en vlogen je om de oren. Toen was de race opeens daar, rende jij de longen uit je lijf en was het zomaar allemaal voorbij. Ja, ik heb je een paar dagen op je gat laten zitten… Maar denk maar niet dat ik een laag stof op jouw hardloopschoenen laat komen! Mei gaan we samen afsluiten. Goed afsluiten. Extreem goed afsluiten.

Extreme sports
Om jou, maar vooral ook mijzelf, gemotiveerd te houden om fit te blijven, ga ik 10 dagen lang vreemd. Extreem vreemd. Ik daag mijzelf uit voor een triatlon (op z’n Franciens uiteraard), ga extreem vieze dinge eten  en interview uber stoere snowboard chicks Rachida Aoulad en Cheryl Maas om een duik te nemen in de wereld van extreme sports. Ook mijn redactie ging op de extreme tour, zo deed Anouke 24 lang helemaal niks. Hoe haar dat verging? Dat lees je morgen.

Hoe extremer, hoe beter
Om meer van de wereld van extreme sporten te weten te komen, schakel ik jouw hulp in. Welke sport moet ik, volgens jou, in de komende 10 dagen proberen? Daag mij uit, of nog beter, nodig mij uit en ik ga de uitdaging uit. En nu we het toch over jou hebben, hoe ga jij de laatste dagen van mei vullen? Trainen voor de (halve) marathon nu je de smaak te pakken hebt? Een nieuwe sport proberen? Bungeejumpen? Een ding is zeker: jij gaat, net als ik, niet op de bank zitten!

Laat je mij weten wat je plannen zijn?

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook InstagramTwitter

Recent