Flow

Ik heb hem hoor, ik zit er helemaal in! Meestal ben ik het kwijt, maar op het moment dat ik het terugvind kan ik mijn geluk niet op!

Misschien een beetje een aparte introductie, maar deze post gaat dus over het vinden van je flow… Ik heb echt periodes dat ik alleen maar hardloop omdat ik weet dat het super goed voor me is. Ik weet dat ik het diep van binnen heerlijk vind, maar soms luk het me niet om dat gevoel naar boven te halen en moet ik mezelf echt van de bank trekken. Dat zijn ook periodes dat ik niet lekker loop, m’n ritme kwijt ben en echt na een minimaal aantal kilometers het gevoel heb dat ik er al 2 marathons op heb zitten.

Maarrr, en nu komt het gezellige deel van deze post, er zijn ook periodes dat ik het liefst elke dag ga rennen. Dat ik van ineens weer snap wat er zo lekker aan is en dat ik mezelf echt afvraag hoe ik kon denken dat ik nooit meer wilde rennen. Deze week was zo’n week. De main reason is natuurlijk het feit dat de zon zich eindelijk weer echt laat zien. Reden 2 is dat ik mijn hardloopschoenen op kantoor heb gezet. Ik ga nu dus vaak een uurtje eerder naar Scheveningen voor een run over het stand (serieus, bestaat er iets lekkerders dan dat!?). Maar het belangrijkste is dat het ook weer lekker gaat. Ik liep deze week 5 keer (43 fijne kilometers) en ging ook nog een keer SUPpen (vandaag weer, want die zomer kan nooit lang meer duren!). Een fijn bijkomend voordeel: ik ben straks topfit in Thailand;)

Heb jij net als ik duidelijke up en downs in de hardloopflow?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent