Food: Summer salad

De zon schijnt (mocht je dat nog niet gemerkt hebben;)). Eindelijk, na 2 maanden van officiële lente die toch meer op herfst leken, kan ik zonder jas en met de geliefde Havaianas de deur uit. Kan ik in mijn hardloopshort en hemdje het park in. Beide heb ik gister meteen ook gedaan, genieten!

Bij dit mooie weer krijg ik niet alleen zin in sporten en zonnen. ik krijg ook zin in lekkere salades. Vandaag ga ik mijn huidige favoriet met je delen. Een krokante kip salade met avocado, tomaatjes en worteltjes. En zo maak je dat:

Hier nog een stappenplannetje:

  1. Bak de kipvingers in een pan met een scheutje olijfolie lekker knapperig (variatie met gerookte kip, zalm en zelfs geitenkaas is ook een aanrader!)
  2. Snij de tomaten en avocado is stukjes en rasp de wortels. (Maïs, bosui.ui en paprika had ik helaas niet in huis)
  3. Stop vervolgens alles bij elkaar en voeg nog wat  pijnboompitjes toe
  4. Als laatste een sausje van honing en mosterd en you’re good to go!

Ik ben benieuwd of je hem net zo lekker vindt als wij!  Wat is jouw favoriete summerfood?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent