Foodie | Mislukt

Eigenlijk kook ik de laatste tijd heel weinig. De keuken ruil ik liever in voor take out sushi of een restaurant keuken. Vorige week at ik vijf keer sushi en ging ik drie keer uit eten. Mijn eigen keuken bezocht ik niet. Koken kost zoveel tijd. Maar aangezien het mijn beurt is om een foodie recept met jou te delen, moest ik gisteren toch echt mijn eigen keuken induiken. De Albert Hein app werd erbij gepakt en ik vond een gerecht waarvan de ingrediënten me aanspraken, artisjokharten, zoete paprika, champignons, bieslook, wokkelpasta en kookroom. Echter, het gerecht was zo Koos Smaakloos dat zelfs peper niet meer hielp. Dit gerecht deel ik daarom ook niet met je. Dit was een duidelijke error. Het gerecht heb ik wel netjes opgegeten, maar dat ging niet echt makkelijk. Op de foto ziet het er nog best oké uit, toch?

Gelukkig had ik ook nog een bijgerecht. Eergisteren was ik bij een vriendinnetje op bezoek en zij maakte dit minigerechtje naast haar zelfgemaakte courgettesoep. Juud, ik steel bij deze je bijgerecht! Wat heb je nodig?

INGREDIENTEN
1 Afgebakken stokbrood
1 Doosje cherrytomaatjes
2 Teentjes knoflook
1 Blikje tomatenpuree
1 Bosuitje

BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg een bakplaat of gril klaar (vergeet vooral niet het bakpapier erop te leggen). Snij de tomaatjes in partjes en de bosui in ringetjes. Pel twee teentjes knoflook en hak ze aan mootjes. Meng dit alles in bakje en voeg er olijfolie, peper en zout aan toe. Snij het stokbrood en bestrijk ze met tomatenpuree. Vervolgens verdeel je het mengsel over de broodjes. Even tien minuten (of totdat het er mooi uitziet) de oven in op 200 graden en je bent klaar. De twee laatste foto’s verschillen weinig van elkaar, maar dat komt omdat mijn oven niet naar behoren werkte… Eet smakelijk!

?

(Fieke) & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent