Francien.

Soms ben ik blij dat ik sport. Helemaal als mijn week volstaat met afspraken. Dan is sporten de enige houvast die me met beide benen op de grond houdt.

IMG_1782

IMG_1787

IMG_1788

IMG_1798

IMG_1799

Maandag
Mijn maandag begint met een superleuk interview. Degene die me interviewt is goed voorbereid en weet de juiste vragen te stellen. Dat praat altijd net wat gemakkelijker. Daarna breng ik een bezoek aan Qpido, de partij die mij bijstaat rondom het Sexting verhaal. Binnenkort ga ik mee naar een voorlichting over sexting. In de avond zit ik model bij de Kinki Kapper. Ik raak meer haar kwijt dan me lief, maar dan hoef ik het komende jaar in ieder geval niet meer naar de kapper.

IMG_1818

IMG_1821

IMG_1850

IMG_1825

Dinsdag
Op dinsdag breng ik samen met Fieke een bezoekje aan Blue Circle in Hilversum. Het gesprek is verrassend grappig. Als het gesprek is afgelopen sjezen we na het Olympisch Stadion. Aldaar staat ons een fittest te wachten. Ik moet het helaas afleggen tegen Fieke en Annemerel. Zij lopen 4.30 per kilometer. Ik 5.00 per kilometer. Niet verkeerd, toch kan ik maar slecht tegen mijn verlies. Na de training, die overigens de kick-off vormt voor de Nike Women’s Series Amsterdam, wacht Rens Kroes ons op. Samen maken we diverse gerechten uit haar ow zo fijne kookboek. Toch fijn om al die meisjes weer bij elkaar te zien. Annemerel blijft gezellig bij me tukken.

IMG_1845

IMG_1853

IMG_1856

IMG_1858

IMG_1859

IMG_1868

IMG_1870

 

IMG_1880

Woensdag
Annemerel en ik ontbijten op de Zuidas en schrijven ondertussen samen blogposts voor februari (stay tuned). Aan het begin van de middag vindt mijn eerste indoor interval trainingssessie plaats. Twee uur indoor cardio doen lijkt me ietwat saai.  Niets is minder waar. Het is zwaar, intensief en effectief. Na twee uur ben ik helemaal gesloopt. In de avond loop ik de Vondelgym binnen, waar de officiële openingsceremonie gaande is. Altijd leuk om weer diezelfde meisjes en jongens van de avond daarvoor te zien.

Donderdag
Donderdagochtend om half acht dien ik in het Vondelpark te staan voor een training. Ik sta er niet. Mijn bed voelt fijner aan en Thomas redt zich alleen ook wel. In de middag zie ik diezelfde Thomas, Fieke en mijn run buddies Jordy en Edgar. Samen vergaderen we over de Two Oceans Race. Iedereen is in ieder geval serieus begonnen met trainen. Donderdagavond zie ik na drie maanden eindelijk mijn redactie weer. Samen bespreken we de plannen voor de aankomende maanden. Again stay tuned. Laat in de avond reis ik af naar mijn ouders. Thuiskomen heet dat. Ik vergeet overigens foto’s te maken.. Stom!

IMG_1912

IMG_1914

Vrijdag
Ik ben overigens met een missie naar mijn ouders afgereisd. Ten eerste om over het sexting verhaal te praten en ten tweede om mijn middelbare school van toen te bezoeken. Dat laatste vind ik nogal spannend. Als ik eenmaal de school binnenloop voel ik me heel even onzeker. Die onzekerheid verdwijnt vrijwel meteen als ik hartelijk word ontvangen door een hele lieve lerares. Ik geef in samenspraak met haar een voorlichting over sexting. Best bijzonder om zo openlijk met een tweede klas daarover te spreken. Ik voel me wel direct heel erg op mijn gemak. De interactie met diezelfde klas is ook heel bijzonder. Daarna heb ik opnieuw een interview. Dit keer met Glamour. In de middag zoek ik een oud klasgenootje op. Altijd leuk om even bij te kletsen en herinneringen op te halen. En als ik dan toch in de Achterhoek breng zoek ik ook direct even mijn goede vriendinnetje Judith op. Na een twee wijntjes gaan we over op bordspelletjes. Suf? Nee totaal niet.

IMG_1943

IMG_1962

IMG_1973

Zaterdag
Ik word wakker in een winterwonderland. Prachtig om te zien. Onmogelijk om dan nog met de trein terug te komen naar de Randstad. Ik doe verwoede pogingen, maar het mag helaas niet baten. De fotoshoot die ik met Joyce heb gepland valt daardoor volledig in het water of moet ik zeggen sneeuw. Helaas staat Joyce door een miscommunicatie toch op de prachtige locatie in Amsterdam. Ik voel me schuldig. Die gekke Joyce bedenkt dat ze binnen een uur in Zutphen kan zijn. Ik verklaar haar voor gek. Ze is er zelfs binnen 55 minuten en dat terwijl het spekglad is. Weer een uur later sta ik samen met Jelmer en Joyce bij B-Amsterdam. We hebben twee uur de tijd om zoveel mogelijk plaatjes te schieten voor het februari thema. In de avond ontmoet ik wederom mijn crew. Dit keer bij Sportsworld. Onder leiding van het Personal Body Plan team krijgen we eerst een prestatie over de methode om vervolgens dat alles in de praktijk te brengen, zowel op het gebied van voeding als ook sport.

IMG_1991

IMG_1998

Zondag
Het is de hoogste tijd om de 30 kilometer aan te tikken. De Amstel is mijn leidraad. Ik ren 15 kilometer heen en 15 kilometer terug. Tijdens de run vecht ik vooral de laatste kilometers keihard tegen mezelf. Constant wil ik opgeven. Ik begin telkens van één tot tien te tellen om mijn focus van de vermoeidheid weg te halen. Ik finish zelfs binnen de drie uur. Na mijn run mag ik absoluut niet gaan slapen van mezelf. Ik vermaak me met het uitpakken van mijn koffer en nog wat andere dozen. In de avond ga ik samen met Jelmer, Tom en Daphne naar het Levi’s 501 CT event. Dit te gekke feestje wordt mede mogelijk gemaakt door Kris Kross en speelt zich af in het te gekke Le Coq.

Dit was een te gekke week waarin ik zo ongeveer al mijn vrienden en kennissen heb gezien. Hoe was jouw week?

?

Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent