Francien.

Na een maand in de rimboe (lees: ’t Gooi van Kaapstad) ben ik (ein-de-lijk) terug in de bewoonde wereld. Half Nederland is zojuist Kaapstad binnen gedruppeld. Zo ook mijn goede vriend (want dat is het voor degenen die hier nog wat vraagtekens bijzetten) J. de Boer. Laten we eens een terugblik werpen op de voorbije week.

Maandag
Zonder telefoon geen foto’s, maar het is je vast niet ontgaan GirlsLove2Run 3.0 (dit is inderdaad alweer de derde hernieuwing) is live. Het kost me letterlijk, bloed, zweet, geld en wat tranen.

Dinsdag
Mijn laatste dag zonder telefoon. Ik mis je niet meer. Zonder ben ik eigenlijk heel goed af. Ik kom erachter dat mijn laptop zo ongeveer dezelfde functionaliteiten bezit als een telefoon.

IMG_0057

Woensdag
Ja hoor! Daar istie dan! Ik heb het hier over mijn telefoon. Ingevlogen door niemand minder dan J. de Boer. Die er overigens wonderschoon uitziet met zijn net out-of-bed look (hier was 18 uur voor nodig). ‘Welcome home bitch’ staat er op mijn bordje. Hij moet er helaas niet om lachen. We belanden overigens wel in een hele ongemakkelijke drie-zoenen situatie. Waarbij ik er eigenlijk geen één wil geven en hij schijnbaar drie. Ach ja. Voor meer achtergrondinformatie over deze situatie verwijs ik je vriendelijk door naar dit bericht.

IMG_0023

IMG_0012

IMG_0013

IMG_0020

IMG_0024
Donderdag
De voorgaande dag ging ik door het leven zonder laptop, maar met telefoon. Ik acht het van groot belang om J. de Boer op de eerste foto te zetten. Heb ik ook gelijk een achtergrondscherm (én beginscherm). Mijn laptop (aka) mailbox is helaas iets minder blij met mijn afwezigheid. In Yours Truly (heerlijk koffietentje) beantwoord ik al mijn mail. De werkdag eindigt met een dikke vette burger aan het strand. Nee ik klaag niet. #lifeisgood Totdat ik op de weegschaal stap in de sportschool… 71.75 kilogram. Pijnlijk. Dat verklaart ook mijn recente pashokje struggle in de Zara. Waar ik van de ene op de andere dag niet meer in maat M paste. Ik verruil vanaf nu mijn Coca-Cola voor Coca-Cola Zero.

IMG_0029

IMG_0034

IMG_0044

Vrijdag
Ja ik werk hier dus echt. Nee echt. We ontbijten bij Haas. Het internet is er helaas te sloom. Dus verkassen we naar de plek met het snelste internet van Kaapstad. Aldaar doe ik geen reet. Behalve naar mijn telefoon staren. 11 Dagen zonder Instagram is zwaar. In de avond voer ik mijn tempo run uit op de treadmill. Iedere tien minuten moet ik een kilometer harder. Na 45 minuten geef ik op. Best zwaar dit. De hoogste tijd voor een vrijdagmiddagborrel. Right?

IMG_0049

IMG_0069

IMG_0071

IMG_0127

Zaterdag
Ik mag ein-de-lijk winkelen van mezelf. Samen met mijn personal shopper Jelmer, nee niet Maik, de Boer ren ik naar de Zara. Ik vind de perfecte trui, het is hier namelijk mega koud. Nee grapje. Ik moet er natuurlijk wel goed uitzien op TV (vandaag). In de namiddag verruil ik de sportschool voor de buitenlucht. 20 Kilometer… Het gaat me bijzonder gemakkelijk af. De avond wordt afgesloten in Asoka, dé cocktailbar van Kaapstad. Om middernacht stap ik lichtelijk aangeschoten de bar uit. Oeps.

IMG_0156

Zondag
Brak. Codewoord voor mijn lichamelijke gesteldheid. Sporten sla ik over. Ik prop me vol met chocolade en Coca-Cola (Zero). In de namiddag sleep ik mezelf richting het park, waar ik nog meer Nederlanders ontmoet. Fijn is het hier. De wijn vloeit rijkelijk, evenals het Savannah bier. In de avond verricht ik nog een klein beetje werk en dan zoek ik mijn prachtige bed op. Morgen is er weer een dag.

Hoe was jouw week?

?

Francien & GL2R Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent