Francien’s Issues (part 1)

De komende vier weken deel ik mijn favoriete TED Talks met jou. Ik, als zelfbenoemde positiviteitsgoeroe, wil je aan de hand van deze video’s niet alleen laten zien dat jij alles kan, maar dat er ook nog ontelbare girls wereldwijd rondlopen met dezelfde issues als jij. Om meteen maar met de deur in huis te vallen, begin ik deze serie met America’s beste relatie- en carrière expert: Mel Robbins.

Je moet even door het Amerikaanse accent heen prikken, maar geloof mij: ik heb deze video niet voor niets al vijf keer bekeken. Toegegeven: de eerste keer was het slechts tijdverdrijf voor een langdradige treadmill sessie, maar ik moest lachen om haar theorie over snoozen (en waarom je er geen reet aan hebt om zolang in je bed te blijven liggen). Pas toen ik de tweede keer op play klikte, ging er bij mij een belletje rinkelen. Ze had het over de ‘comfortzone’ en hoe we daar zo lekker in blijven snoozen, dat heerlijk warme, comfortabele bad waar we in rond dobberen. Je maakt jezelf wijs dat je bepaalde dingen niet kunt of durft door (vage) angsten en onzekerheden en daarmee doe je jezelf tekort. De ene na de andere kans vliegt (ongemerkt) aan je neus voorbij terwijl jij lekker rondsnoozt in je safe zone.

Dus doe jezelf een plezier en bekijk deze TED Talk. Ik hoor graag van je in de comments of je er wat aan gehad hebt!

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent