Girl work it out!

Hangend voor de TV denk je, was ik nou toch maar gaan hardlopen of sporten. Maarja het is al 22:00uur. Je komt uren tekort in je dag. Waar zou je dan de tijd vandaan moeten halen? Ik bedoel je wilt je vriendinnetjes ook nog graag zien of gewoon even niets doen. Van dit soort momenten heb ik vaak (ik weet dat je me nu niet gelooft, maar het is toch echt zo). To little time and so much to do! Schuldgevoel? Ja best wel. Weer niet gesport. Een klein beetje beweging zorgt er al voor dat je je toch heel voldaan voelt. Daarom deze korte power workout!

Onze trouwe volgers hebben de naam Tracey Anderson al vaker voorbij zien komen, maar voor de newbies beschrijf ik toch nog even kort wie ze is en wat ze doet. Tracey is dé celebtrainer van Hollywood. Tot haar clientèle mag ze Gwyneth Paltrow, Nicole Richie en Madonna (and so on and so on) rekenen. Ze richt zich in haar workouts niet op het verkrijgen van grote en strakke spieren, maar juist op het kweken van langgerekte spieren. Zodat je een mooi meisje blijft en niet verandert in een spierbonk. Haar workouts bevatten niet de gebruikelijk oefeningen, ze komt juist met een mix tussen sport en dans en dat maakt het ook zo leuk!

Zitten jullie ook weleens in tijdnood of ben ik de enige?

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

vergeet trouwens niet om mee te doen met onze give-away! Klik hier voor alle info.

Recent