Girls Love 2 Bloom

Op veler verzoek zijn we terug met een challenge!

Dé Instagram-hit in het voorjaar moet toch wel de prachtige lichtroze kersenbloesem zijn. Eind januari verschenen de eerste roze bloemetjes al aan de boom. Veel te vroeg als je het ons vraagt, want wij hosten op 28 maart in samenwerking met Runnersworld (winkel) én Asics een picknick die geheel in het teken staat van deze pracht boom (en bijpassende collectie). Ook wel Sakura genoemd in Japan. De bloem is hét symbool van de lente. En tevens het vertrekpunt voor het Asics Sakura Pack. Je mag ons best geloven als wij zeggen dat dit het mooiste pack is dat wij tot nu toe hebben gezien van Asics. Kijk maar!

Mee eens? Morgen laten we je de rest van de outfit zien en geloof ons die schoenen WIL nee MOET je hebben.

Ondertussen zijn we de wereld van Japanse leestekens, tradities en bloesembomen ingedoken. Wat blijkt?

Ten tijde van het bloesemseizoen brengt deze prachtboom namelijk mensen bij elkaar. Het wordt groots gevierd. Ook al staan de bloesems maar kort in bloei er wordt maximaal van genoten. Zo worden er allerlei festiviteiten georganiseerd, waarbij picknicks met vrienden, familie en collega’s de boventoon voeren. ‘Wat vieren ze dan?’ Vraag je je misschien af? Dat de natuur in bloei staat en de vernieuwing die dat met zich meebrengt. Er wordt zelfs gefluisterd dat deze boom huwelijken veroorzaakt. Tijdens de picknicks geniet men van heerlijk eten en drinken en dat alles onder de kersenbloesem. Deze traditie gaat al meer dan 1.000 jaar terug!

Daarom organiseren wij in samenwerking met Runnersworld en Asics dat de lente officieel begonnen is! Je maakt niet alleen kans om bij het exclusieve event aanwezig te zijn, jij en je BFF krijgen eveneens de prachtige outfit (en heel veel extra’s, maar dat houden we nog even geheim) toebedeeld.

Wil (of MOET) je hierbij zijn? Dan dien je tezamen met je BFF minimaal twee keer deze week er samen op uit te gaan. Wij willen natuurlijk bewijs zien! Waarbij het zaak is dat je een foto maakt waarop jullie allebei te zien zijn (on te run)! Dit deel je vervolgens met de hashtag #girlslove2bloom. Dit mag op Instagram,  Instagram Stories of Facebook.

De winnaars worden geselecteerd op basis van originaliteit, creativiteit en enthousiasme en worden op 19 maart bekend gemaakt.

Are you in?
__________

Niets meer missen van Girls Love 2 Run?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Girls Love 2 Run x Runnersworld 
Deze blog is in samenwerking met Runnersworld, benieuwd wat dat inhoudt? Lees het in de disclaimer.

Recent